Dongen, 22 augustus 2021. Dat beloofd wat. De decors liegen er niet om. De 60ste Dongense zomerspelen kunnen beginnen. De afgelopen week is er veel en hard gewerkt door de decorbouwers van de Dongense Jeugdraad. Je waant je gewoon levend aanwezig in Hawaï (Groep 1/2 in de Noorderpoort), op de boerderij (Groep 1/2 ‘op ‘het Heilig Hart) in de Yellow Valley(Groep 3/4 bij de Sint Jan), bij de Italianen (Groep 5/6 bij de cambreur B)of in de gevangenis van 7/8terbajes( Groep 7/8 en de brugklas bij basisschool Achterberg). Er werd vandaag al veel op de veiligheid gelet in verband met het misschien nog op de loer liggend coronamonster. Rinus Krijnen deed de decorroute voor de Dongenaren die deze krant volgen. Blijf dat overigens gewoon doen en je blijft op de hoogte van alles wat er deze week gebeurt.

Het feet is ( bijna) begonnen

MAANDAGMORGENVROEG VANAF 08.00 UUR KUN JE DE OPENING VAN DE ZOMERSPELEN LIVE ZIEN VIA DE LINK www.dongensejeugdraad.nl/live