‘Dongens Krantje’ verder met Lia van Gool en Ruth Wilmans.

Het weekblad Dongen heeft vanaf september twee nieuwe correspondenten aangetrokken. Thecla Bovenberg gaat stoppen en wij nemen het over. Thecla neemt deze week al een beetje afscheid in het Weekblad. Lia van Gool en Ruth Wilmans. Nemen samen het ‘stokje’ over. Ruth is voor velen – zegt ze zelf – “de grote onbekende, hoewel ik al ruim 25 jaar in Dongen woon. Ik werkte altijd in Tilburg aan de Hogeschool voor de Kunsten. Deze week vind je een interview met ons in het Dongens weekblad “. Lia van Gool is voor de lezers van deze krant zéker geen onbekende Ze schrijft geregeld prachtige columns voor dongenhomespot. Dat blijft ze ook doen heeft ze met volle overtuiging gezegd. De krant is daar uiteraard erg blij om. Lia van Gool staat er op het nieuws aan de lezers van deze krant in een persoonlijk woord aan te kondigen.

Lia van Gool : “Ik blijf graag columns schrivven voor Dongenhomespot..”

Jullie, lezers, kennen mij al van de columns die ik, min of meer met regelmaat, voor Dongenhomespot schrijf. Misschien kennen jullie mij ook al uit de tijd dat ik schreef voor ’t Wapen van Dongen of voor Het Kanton. Nu breekt een nieuwe ‘schrijfperiode’ aan voor het Weekblad.

Ik vind het erg leuk om te gaan doen, het is een mooie manier om op de hoogte te blijven van alle dingen die in Dongen spelen: leuke, bijzondere zaken die jullie als lezer interessant vinden om te lezen. Hebben jullie ideeën? Wil je zelf een keer je verhaal vertellen in het Weekblad? Laat het me weten. Dan ga ik kijken of ik er iets mee kan doen. Waar zo’n verhaal over moet gaan? Dat kan van alles zijn: een bijzondere hobby, het verhaal achter jouw tatoeage, je bucketlist? Alles is interessant om over te schrijven. Het is wel grappig om te vertellen dat het schrijven voor het Weekblad komt op het moment dat ik bijna stop met werken. Op 1 oktober houdt mijn werkzame leven bij CZ op. Ik ga met pensioen. Dat betekent dat ik tijd genoeg heb om artikelen te gaan schrijven. Niet pas vanaf 1 oktober, maar vanaf volgende week. Laat weten waar jullie interesses liggen. Mail me (liavangool2909@gmail.com), of spreek me aan als ik door Dongen loop met Iwan. Tot snel? Groetjes, Lia van Gool