Veelbesproken, bezongen, gezien ,geliefd , gewoon en bijzonder. In deze zomerse serie staat op deze plaats om de paar dagen een afbeelding van een gebouw, straat ,situatie of een Dongenaar in een gewone situatie in vol ornaat of in een gelegenheidskleding. Kortom een afbeelding of tekst die iets met Dongen te maken heeft. Er is soms veel , soms weinig over het item te vertellen. De bedoeling is dat je zo uitgebreid  mogelijk antwoord geeft op wat wij willen weten. Op het einde van de zomer en dus aan het begin van de herfst tellen we aan de hand van de mails die jij instuurt wie het meeste over Dongen weet..Weet jij een antwoord op alle zes de vragen die hier worden gesteld dan maak je de meeste kans op de verrassing. Schrijf jouw er / herkenning van Dongen in een mail, zet het nummer dat het item heeft erbij en stuur jouw bevindingen naar info@dongenhomespot.nl . Op 1 september beslist een eerlijke jury die nauwkeurig kan oordelen en tellen wie er een leuke verrassing van deze krant krijgt. Het is een spelletje en zo bedoelen we het ook. Enkel de inzendingen die per mail bij de krant aankomen tellen mee!

Je kunt tot op het laatste moment van de zomer meedoen.

Hieronder zijn de items te bekijken

ITEM NUMMER één (1)
ITEM NUMMER twee (2)
ITEM NUMMER drie ( 3)
ITEM NUMMER vier (4)
ITEM NUMMER vijf ( 5 )
ITEM NUMMER zes ( 6 )
ITEM NUMMER zeven ( 7 )
ITEM NUMMER acht ( 8 ) ( foto: Ad Hessels)
ITEM NUMMER negen (9) ( foto : Adriaan Raesen )
ITEM NUMMER tien (10) foto : Kees Willemse
ITEM elf (11)

STUUR JE REACTIE BIJ VOORKEUR NAAR

info@dongenhomespot.nl

Ook je reactie onder dit artikel telt mee in jouw totaalscore

Wij houden jouw reactie verborgen voor andere deelnemers