Buitenspelen? Thuisspelen!

Heb jij zin in een leuk avontuur deze zomer? Doe dan mee met de Thuisspelen! Tijdens de Thuisspelen zal er in de vijf traditionele groepen elke dag een verhaal te beleven zijn met een superleuke thuisactiviteit. Voor deze Thuisspelen zijn er zelfs vijf unieke thema’s! Elke dag beginnen we met een video, waarna de kinderen zelf aan de slag kunnen. De hulp van kinderen is weer hard nodig bij alle groepen! Daarnaast hebben we nog een leuk nieuwtje! Na overleg met Gemeente Dongen hebben wij een extra invulling! Voor alle kinderen wordt er per groep een sport-en-speldagdeel (ochtend óf middag) georganiseerd op een buitenlocatie, natuurlijk binnen alle geldende maatregelen. Zo kunnen de kinderen de figuren uit hun verhaal in real life ontmoeten en samen een dagdeel vol plezier beleven. Voor de sport-en-speldagdelen is inschrijven verplicht.

Ad Hessels fotostill uit video

Op deze manier zijn wij op de hoogte van het aantal deelnemers en kunnen wij in een later stadium ouders/verzorgers informeren over alle maatregelen, locaties en ophaal- en wegbrengtijden. Je kunt jezelf digitaal aanmelden via onze website: www.dongensejeugdraad.nl Jouwouder(s)/verzorger(s) willen je hier vast bij helpen! Het inschrijfgeld voor de fysieke dag bedraagt €2,50- en de online inschrijftermijn loopt tot en met 24 juli 2020. Let op: Voor de thuisavonturen is inschrijving niet verplicht. Mocht uw kind niet deelnemen aan de sport-en-speldagdelen, dan zal het avontuur niet stoppen. Wij zullen op die dag ook een thuisactiviteit verzorgen.  Alle kinderen uit de Gemeente Dongen kunnen deelnemen aan dit thuisavontuur. Voor de sport-en-speldagdelen geldt dat alle kinderen in de leeftijdsgroep van 4 tot en met de kinderen van de brugklas mogen deelnemen. 

Dit is dus inclusief de nog niet naar schoolgaande kleuters. Ook dit jaar zullen de kinderen worden ingedeeld in de verschillende leeftijdsgroepen. Elke groep heeft een eigen thema, maar deze thema’s blijven nog even geheim. De kleuters zijn ook dit jaar verdeeld over 2 groepen. Belangrijk! Schrijf zaterdag 25 juli alvast in je agenda! Op deze dag kun je jouw eigen gele doe-boekje komen ophalen op het Wilhelminaplein.  Meer informatie en tijden volgen binnenkort op onze social media en op de website van de Dongense Jeugdraad