Dongen kent een rijke traditie van evenementen. Zo viert Dongen traditiegetrouw met duizenden tegelijk Koningsnacht en Koningsdag in Park Vredeoord op het Oranjeparkfestival. Met dit jaar een w(K)oningsdag leek er geen feestje voor Dongenaren te zijn, maar gelukkig was er een mooi alternatief: vanuit STUDIO OPF werd gedurende een marathon live uitzending van 10:00u tot 16:30u het Oranjeparkfestival gevoel in de woonkamers van Dongen en omstreken gebracht.

Gevarieerd programma

Gedurende de live show, gestreamd op internet én uitgezonden via Langstraat TV, werden de kijkers getrakteerd op een zeer afwisselend programma. Er waren optredens van de Tinus & Thieu show, onze huisband de ‘Goed-dat-je-thuis-Band’ (een delegatie van feestband BAM) & Fernando Lewis solo. Dit werd afgewisseld met quizjes & prijsvragen waaronder Heel Dongen Bakt met tips van Bakkerij De Koning, een bierquiz van Opener Bier, Win met de Zin met de stemmen van Bekende Dongenaren en natuurlijk de leukste Thuisblijf foto van Dongenaren. Bellen met bekende Dongenaren, beelden van vorige edities en elk uur een heus STUDIO OPF nieuws-, weer- en filebericht met een knipoog en een lach door sauwelaar Rob Verkooijen maakten het programma compleet. Het geheel werd gedurende de hele uitzending vakkundig aan elkaar gepraat door vaste presentatoren Bart en Teun.

Veel hulp

https://youtu.be/cZ1fel9JdTw

KLIK VOOR OPNAME UITZENDING

Het Oranje Comité Dongen mag als organisatie altijd op hulp van veel vrijwilligers, artiesten, leveranciers en sponsoren rekenen. Met hun hulp iets organiseren is al een feest op zichzelf, wat ook dit jaar enorm gemist werd. Gelukkig kon er ook voor deze bijzondere editie van het Oranjeparkfestival veel hulp ingeschakeld worden. STUDIO OPF als programma werd in slechts 10 dagen in elkaar gezet. Het Oranje Comité Dongen is hier erg trots op en wil graag met name bedanken:

 • Alle vrijwilligers van het Oranjeparkfestival Dongen
 • Alle artiesten voor de muzikale en creatieve inbreng
 • AV Event Supply
 • Banket en Fijnbrood de Koning
 • Bas van Disseldorp Multimedia Producties
 • BB Evento
 • Bloembinderij John Flora
 • Café Gasterij den Hamse Bok
 • CREW ZomerspelenTV
 • Feestband BAM
 • Fernando Lewis
 • Kwisjes Dongen
 • Langstraat Media
 • Lieve Labels
 • Opener Bier
 • Onder Handen Yoga & Massage
 • SAMM Bewegen en Voedingsadvies
 • RBS Showequipment
 • Stichting Donkhuys / De Cammeleur
 • Theek5 Dongen

Nagenieten? Kijk op www.oranjeparkfestival.nl

Kijker bedankt, maar volgend jaar graag weer in het Park!

Graag richten we ons ook nog even rechtstreeks tot ons publiek: ‘Beste kijkers, bedankt voor jullie hartverwarmende en enthousiaste reacties. Daar doen we het voor! We vonden het erg leuk om STUDIO OPF voor u te organiseren, maar zien u liever graag volgend jaar live in Park Vredeoord voor het Oranjeparkfestival 2021!’