Tweede voorstelling ook bijna uitverkocht

Dongen, 15 januari 2020. Het jeugdorkest van Koninklijke Muziekvereniging Dongen, onder leiding van dirigent Rolf Rombouts, brengt aanstaande zondag een geheel eigen productie op de planken: de kindervoorstelling Paco’s Muzikale Wereldreis. Samen met popcombo en zang neemt het jeugdorkest iedereen mee op reis, op zoek naar de papegaai Paco. Een kindervoorstelling welke geschikt is voor kleuters tot en met kinderen uit groep 8. Komende zondag 19 januari (om 11.00 èn 15.00 uur) wordt deze kindervoorstelling vertoond in theaterzaal De Cammeleur in Dongen.
In Paco’s Muzikale Wereldreis is de papegaai Paco (gespeeld door Jelle Verdaasdonk) kwijt. De drie zussen Sam (Dominiek van Os), Suus (Eva den Boer) en Saar (Lisse Versluis) gaan naar hem op zoek. Samen met de luchtballonvaarster Babs (Dewy Bosters) komen ze in allerlei landen waar ze verschillende muziekstijlen tegenkomen. De grote vraag: gaan ze Paco de papegaai weer terugvinden? Het verhaal is geheel in eigen beheer bedacht door een aantal jeugdleden en leden van de jeugdcommissie van de muziekvereniging. Een mooie kindervoorstelling waarbij naast het jeugdorkest (aangevuld met enkele leden van het harmonieorkest, de zangsolisten, ook een popcombo, een gelegenheidskoor (onder leiding van zangcoach Marjolein Heijne) en juniororkest Dongen hun medewerking aan verlenen. Zaterdagavond 4 januari werd er tijdens het nieuwjaarsconcert van de muziekvereniging al een tipje van de sluier opgelicht, het werd zeer enthousiast door de volle tribune ontvangen. De voorstelling (op 19 januari) van 15.00 uur was zeer snel uitverkocht. Daarom is er in overleg met het bestuur van de muziekvereniging, de projectgroep en De Cammeleur besloten een extra voorstelling in te plannen, in de ochtend om 11.00 uur. Organisatorisch een flinke uitdaging omdat de complete opbouw nu vier uur eerder klaar moet zijn, en dat op een zondag. Maar de planning is strak en de vele vrijwilligers gaan er voor zorgen dat alles op rolletjes gaat verlopen zodat de deuren na de soundcheck om 10.45 uur open kunnen. Voor deze extra voorstelling van 11.00 uur zijn er nog slechts een tiental kaarten te koop. Hoe bijzonder is dat! Twee (bijna) uitverkochte voorstellingen. Mis deze unieke kindervoorstelling niet en koop nu nog je tickets via www.decammeleur.nl. Tot zondag. Muziek maak je samen!


Foto ’s gemaakt door Kees Broeders