Foto: Sutedj(O) fotografie

De afgelopen drie weken was het weer genieten voor schaats- en roetsjliefhebbers. Wat was het een mooie 13e editie, waar het bestuur met volle tevredenheid op terugkijkt. En er was naast het schaatsen en roetsjen genoeg te beleven op de schaatsbaan bijvoorbeeld door de strijd aan te gaan in de Floris’Hand Curlingcompetitie. En het was volop genieten in de gezellige winterhuiskamer van een hapje en drankje en van de muzikale evenementen. DongenIce wil iedereen van harte bedanken voor alle gezelligheid, sportiviteit en inzet!

Floris’Hand Curlingcompetitie
De uitslag is al eerder bekend gemaakt, en wat was het spannend, maar vooral leuk. Van harte gefeliciteerd allemaal! En alle deelnemers van de Floris’Hans Curlingcompetitie bedankt voor jullie gezelligheid en sportiviteit en hopelijk tot bij de volgende editie.

De ijsmeesters en het team van de Scheve Schuivers hebben elke avond ervoor gezorgd dat de schaatsbaan gebruikt kon worden voor de Floris’Hand Curlingcompetitie en de dag erna weer netjes was als schaatsbaan. Waarvoor ook veel dank!

Terugblik op het laatste weekend
Het S. Berende BuitenGewoon Schaatsen werd buitengewoon goed bezocht. Afgelopen zaterdag de laatste kans, en dankzij de vrijwilligersbijdrage van vorig jaar kon ook elke BuitenGewone bezoeker iets lekkers drinken in de winterhuiskamer. In de avond was het druk op de WIJmetAArts Hollandse Avond en werd er volop gefeest!

Zondagochtend gingen de zwierders over het verse ijs. De peuters en kleuters hadden daarna de hele baan voor zich alleen. Vanaf 12.00 uur was het nog een laatste keer schaatsen en was het een gezellige drukte. In de winterhuiskamer zorgde CoverUp tijdens het Van den Noort Smeltfeest voor een spectaculaire afsluiting.

Foto: Anton Buiks

Na de afsluiting werden de vrijwilligers, die zich achter de bar hadden verzameld, onder luid applaus toegezongen en bedankt voor deze prachtige editie. Zichtbaar genoten zij hier van en dat mag ook wel na al hun inzet!

Bedankt alle bezoekers, sponsors én vrijwilligers!
Tijdens en rondom de kerstvakantie is dit evenement niet meer weg te denken uit Dongen. Het wordt haast als vanzelfsprekend ervaren dat DongenIce jaarlijks plaats vindt. Maar dat is zeker niet het geval; dat gaat alleen met de hulp van bezoekers, sponsors én onze vrijwilligers. Dus voor iedereen een dikke dankjewel!

DongenIce bedankt alle sponsors voor hun vertrouwen én hun betrokkenheid. Daarnaast wordt het evenement gedragen door de vrijwilligers, en dat zijn er zo’n 200, die ieder super enthousiast hun bijdrage leveren aan het succes van DongenIce.

Als laatste natuurlijk veel dank aan alle bezoekers, die weer volop bij DongenIce aanwezig zijn geweest. DongenIce ontving veel positieve reacties en complimenten en zegt daarom dankjewel en graag gedaan! Het bestuur is trots dat ook dit jaar de editie geslaagd is en kijkt zeer tevreden terug.

Terugkijken
Kijk op www.dongenice.nl en de social media kanalen voor een terugblik op deze schitterende 13e editie. Daar vind je ook foto’s van de afgelopen activiteiten.
Op naar een volgende editie. Het was D’ice to meet you!