’t Stamperke komt terug en Peeënrijk Got Talent 2020! ( GRATIS )


Voor de wat ouderen onder ons een bekend begrip, voor de jongeren, een om nog te leren.
De KinderKommissie van stichting de Peeënstekers gaat weer zijn best doen om deze kindermiddag weer in zijn oude glorie te herstellen. De kinderen te laten genieten, onder begeleiding van DJ Ronie, van bekende carnavalskrakers, verschillende spellen, een snoepje, een drankje en een onbezorgde middag. We krijgen bezoek van onze eigen Peejelandse jeugdprins en prinses. Ook kunnen we “hoog” bezoek verwachten uit Oosterhout en Rijen, die zelfs begeleid wordt door hun eigen jeugdhofkapel. Dus zit je op de basisschool en lijkt het je hartstikke leuk om met ons te gaan carnavallen en wil je verzekerd zijn van een plaatsje in ’t Stamperke (De Viersprong) kom dan op zaterdagmiddag 11 januari of woesdagmiddag 15 januari met al je vriendjes, vriendinnetjes, neefjes en nichtjes een gratis toegangskaartje halen in ’t Stamperke. Wij hopen jullie in groten getale, tussen half 2 en half 4 te mogen ontvangen in Zalencentrum De Viersprong aan de Kanaalstraat te Dongen. Om er zaterdagmiddag op 18 januari een onvergetelijke middag van te maken.

Dit seizoen organiseert Stichting de Peeënstekers in de Cammeleur weer Peeënrijk Got Talent.
Op zondagmiddag 2 februari zal vanwege het enorme succes van vorig jaar de tweede editie van Peeënrijk Got Talent plaatsvinden.
Deze middag is speciaal voor de jeugd om hun verborgen talenten aan groot publiek te laten zien. Peeënrijk Got Talent is voortgekomen uit de jeugdsauwel. Door het teruglopen van het aantal deelnemertjes is vorig jaar besloten ook andere acts toe te laten om een middagvullend programma aan het Dongens publiek te kunnen aanbieden.
Voor het jeugdsauwelen hebben zich al enkele deelnemertjes aangemeld. Vind je jeugdsauwelen nog te moeilijk dan mag je ook mee doen met de minijeugdsauwel of de moppentrommel. Er mogen ook andere acts ten uitvoering gebracht worden, dus ben je goed in playbacken, zingen, dansen, goochelen enzovoort, meld je dan snel aan!!
Aanmelden kan via sauwelcommissie@peeenstekers.nl of via hofschrijver@peeenstekers.nl tav René Broeders
Neem gezellig je ouders, ooms en tantes mee want de entree en deelname van deze middag zijn geheel gratis.

Foto’s : PaperADsie en Margreet Jansen