**Corrie Konings maakt deel uit van winterpret
**De eerste feestavond van DongenIce is op zaterdag 14 december
**DongenIce: Floris’Hand Curlingcompetitie komt er weer aan!
**DongenIce: NILO’s All Stars Party met coryfeeëntaal!

DongenIce opent op vrijdag 13 december haar deuren op het Wilhelminaplein in Dongen. Vanaf 19.00uur kan jong en oud tot en met zondag 5 januari 18.00 uur komen schaatsen, roetsjen en genieten in de winterhuiskamer van DongenIce. De eerste besloten feestavond van DongenIce is NILO’s All stars Party op zaterdag 14 december 2019. Dit is een mooi begin van de reeks evenementen van DongenIce.

De line-up is super met Corry Konings en Just a little bit more (Esther en Anita van de Dolly Dots). Echte diva’s die komen glitteren op NILO’s All Stars Party.Muziek maken zit bij Corry in het bloed. Al jaren maakt ze de mooiste en leukste platen. Als zestienjarige kapster komt de Bredase Corry Konings onder de hoede van Pierre Kartner, die haar aan De Rekels koppelt. De derde single “Huilen Is voor Jou Te Laat” wordt in 1971 een enorme hit. Ook daarna, als soloartiest, blijft ze onverminderd populair. Ze wordt ook wel de koningin van het Nederlandse levenslied genoemd.De Dolly Dots scoorden vele hits binnen en buiten Europa. Esther Oosterbeek en Anita Heilker blazen de populaire meidengroep uit de jaren 80 nieuw leven in. De twee dotjes gaan momenteel als duo door het leven onder de naam ‘Just a little bit more’. Dit was ook de grootste hit in Nederland van de Dots. Dus op deze NILO’s All Stars Party gaan gegarandeerd de voetjes van de vloer met deze all stars én de dj’s van Gotcha! Kom samen een mooi feestje bouwen en bestel je kaarten via www.dongenice.nl De kaartverkoop start op vrijdag 8 november om 10:00uur.

Dankzij de sponsoring van Floris’Hand komt er weer een mooie curlingcompetitie aan bij de 13e editie van DongenIce.

Er zullen 72 teams gaan strijden om de winst, en daarmee uitdager zijn van de “Bobbies”, de winnaars van de vorige editie.
Bij Floris’Hand werken mensen die je verder helpen met je hypotheek, verzekeringen en bankzaken. Ze luisteren, adviseren en vergelijken tientallen hypotheekverstrekkers en verzekeraars voor je. Handig, want dan hoef jij je geen zorgen te maken over de best mogelijke oplossing in jouw specifieke situatie. Advies van Floris Hand kan je dan ook veel voordeel opleveren in je maandlasten. Ze curlen zelf ook mee, dus spreek ze gerust eens aan.De Floris’Hand Curlingcompetitie was binnen 1 dag uitverkocht, wat veel zegt over de populariteit van dit sportieve wedstrijdelement tijdens DongenIce. Het schema van de wedstrijdplanning staat inmiddels online op www.dongenice.nl.

Speeldagen en finale
De speeldagen van de Floris’Hand Curlingcompetitie 2019/2020 bij DongenIce zijn op doordeweekse dagen van 21 tot 23 uur met uitzondering van de feestdagen én op een extra zaterdag 21 december. Op vrijdag 3 januari vindt de spetterende finale plaats.

Muziek tijdens de curlingcompetitie
Op woensdag 18 december komen de Ladykantjes uit Oosteind langs, om het curlen nog gezelliger te maken dan het al is. Ook op de finaleavond zal er muzikale omlijsting zijn en wel van de Feest- & Blaasband de Vrije Tijdrekkers.Mocht je geen deelnemer zijn, kom dan zeker de teams aanmoedigen langs de zijkant van de baan, en geniet van hun spel!

Kijk voor het programma, de evenementen, openingstijden en mogelijkheden vrijwilligers en sponsors op www.dongenice.nl.

D’ice to meet you!

Fotografie: Sutedjo-Fotografie