De sponsorcommissie bericht dat het streefbedrag, om veilig de komende dertiende DongenIce op te gaan zetten, is behaald. ,,We zijn trots dat we voor de dertiende keer DongenIce mogen organiseren!,” is de eerste reactie van voorzitter DongenIce Annemiek Vervoort. Ze vervolgt: ,,Waar zouden we zijn zonder onze trouwe sponsoren en vrijwilligers?”

Voor het vijfde jaar hoofdsponsors

Twee van die trouwe sponsoren zijn Van Uitert B.V. en NILO Personeelsdiensten die dit jaar alweer voor het vijfde jaar DongenIce ondersteunen als hoofdsponsor. Het contract is van de week getekend.

Tussen Van Uitert B.V. en NILO Personeelsdiensten bestaat een sterke familieband en een nauwe zakelijke samenwerking. Voor DongenIce bundelen ze opnieuw de krachten door gezamenlijk het hoofdsponsorschap aan te gaan.

Van Uitert B.V. is een innovatief bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen en produceren van interne transportsystemen, machines en robotapplicaties voor o.a. de dranken- en voedingsmiddelen industrie. Met een team van 100 collega’s levert Van Uitert de juiste kennis en expertise om de allerbeste oplossingen te realiseren voor transportsystemen tot een complete productielijn. Van Uitert levert een totaalconcept: advies, ontwikkeling, productie, assemblage, installatie en integratie. Van Uitert groeit door. Om deze beoogde groeiambitie te kunnen faciliteren wordt er hard gewerkt aan de uitbreiding van de bedrijfshal.

NILO Personeelsdiensten is een allround bemiddelaar voor de administratieve, technische, industriële, bouw en horeca sector. Voor de regio zijn ze een belangrijke speler voor HR advies, uitzenden, Werving & Selectie en detacheren. Onder het motto: ‘doe maar gewoon’ streeft NILO naar een succesvolle, plezierige en langdurige relatie met hun werkgevers/werknemers/flexwerkers waarin de mens en duurzaamheid centraal staan. Medewerkers van NILO hebben een uitstekende kennis van de regionale markt en weten wat er speelt. Door hun grote betrokkenheid geeft NILO net dat beetje meer aandacht en service aan werkgevers, werknemers en flexwerkers.

Meer weten over beide bedrijven? Of op zoek naar een baan? Kijk dan op www.uitert.nl of www.nilo.nl

Bestuur DongenIce geeft het startsein voor de 13e editie van DongenIce

Robert Huijben Van Uitert B.V. en Gerard van Uitert NILO Personeelsdiensten tekenen voor het 5e jaar het hoofdsponsorcontract van DongenIce. Fotografie: Sutedjo – Fotografie

Blij met onze sponsoren

Zonder de trouwe sponsoren kunnen we een evenement als DongenIce niet organiseren. ,,Voor de zomerperiode is er contact met hoofdsponsors, we proberen dit in een zo vroeg stadium rond te krijgen. Met elke sponsor zijn we even blij. Ook aan de sponsoren geven we aan dat het evenement voor de gemeenschap wordt georganiseerd,” reageert Erik Emons, de voorzitter van de sponsorcommissie. Hij vervolgt: ,,We willen de peuters, kleuters, scholieren, jongeren en ouderen de mogelijkheid bieden om te schaatsen in het centrum van Dongen.” DongenIce wil de bezoekers laten genieten van een winters evenement, en dat alweer voor de dertiende keer!

Kom jij schaatsen tussen 13 december en 5 januari? Fotografie: Sutedjo – Fotografie

Van horen zeggen: één van de mooiste schaatsbanen van Nederland!

Erik hoort goede geluiden over DongenIce van sponsors en leveranciers. ,,Dit jaar hebben we voor het eerst contact gehad met een sponsor net buiten Dongen die aangaf vaker dit soort sponsorvragen te krijgen. Maar uit de wandelgangen hadden ze begrepen dat DongenIce wel van ‘een andere categorie’ is. Ze hoorden dat dit één van de mooiste schaatsbanen van Nederland is.”

De afgelopen jaren ligt het aantal bezoekers tussen de zestig à zeventig duizend bezoekers. Erik vertelt trots: ,,Schaatsbaanleveranciers zeggen tegen andere organisatoren dat ze ook eens in Dongen moeten gaan kijken.”

Schaatsen voor iedereen

DongenIce heeft een programma voor jong en oud. Sinds twee jaar is er ook een programma voor mensen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking. Een echt succes en dit jaar onder de naam ‘BuitenGewoon Schaatsen’. En er zijn weer speciale uren voor senioren, het Rabobank Schoolschaatsen, Discoschaatsen en peuter- en kleuterschaatsen met een meet & greet met D’ice. Ook de Jumbo Roetsjbaan is er weer even als de befaamde Floris’Hand Curlingcompetitie. De inschrijving hiervan gaat 25 oktober van start via de website.

De programmering in de winterhuiskamer laat veel muziek zien. De meeste optredens zijn gratis op de twee feestavonden op zaterdag 14 december (NILO’s All Stars Party) en zaterdag 4 januari (WIJmetAARTS Hollandse avond) na. Hiervoor is het nodig om kaarten te bestellen via www.dongenice.nl. Houd daarvoor de website en social media in de gaten.

Het hele programma vindt u op de website, op de social media kanalen en het magazine D’ice dat begin december op de deurmat valt bij alle bewoners in de gemeente Dongen. Annemiek Vervoort voegt toe: ,,We gaan er weer een mooie editie van maken!”

D’ice to meet you!