Extra kaarten voor Dongens Bierfest 2019, hèt grootste Oktoberfeest van Dongen

In De Cammeleur vindt op zaterdagavond 19 oktober de tweede editie van het grootste Bayerische feest van Dongen plaats: het Dongens Bierfest. Lederhosen, Dirndls, Bierpullen, Bretzl und Bratwurst dat zijn de sfeervolle ingrediënten voor een unieke beleving. Jawohl! Muzikaal een topprogramma met hoofdact Feestband Woenderbaar die zorgt dat het dak er helemaal af gaat. In het voorprogramma Blaaskapel Morava uit Tilburg. Vanzelfsprekend ook weer een heerlijke catering welke volledig in het thema past. Meer informatie kunt u vinden op de website van Dongens Bierfest (www.dongensbierfest.nl). De online kaartverkoop is inmiddels gestart via www.decammeleur.nl. en de eerder genoemde website.

Dongens Bierfest, es wird wieder ein großartiges Fest

De grote zaal met de thematische aankleding zorgt, samen met een muzikaal programma waarbij je je vingers bij aflikt, voor een ongeëvenaarde en unieke sfeerbeleving. Met een topprogramma pakt Dongens Bierfest ook dit jaar weer flink uit. De bezoekers worden in het voorprogramma getrakteerd met stemmige blaasmuziek van Blaaskapel Morava, geheel in de oktoberfeest-stijl zoals je ook in Bayern mee maakt. Samen met de eerste pulletjes bier een perfecte opwarmer van deze tweede editie.

Vervolgens betreedt Partyband Woenderbaar het podium. Es geht richtig los mit dé Oktoberfeest feestband van dit moment, die het dak er af gaat spelen. Ze hebben als credo “100% Stimmungsgarantie, mit die besten Spitzenhits aus Deutschland”. In een avondvullend programma wordt u een fantastische show voorgeschoteld waarbij u zich rechtstreeks in een groot Schlagerfestival waant waarbij het haar van Heino nog zou verbleken! Diverse hilarische verkleedpartijen, interactie met het publiek, professioneel geluid, pracht decor en een spetterende lichtshow maken het geheel tot de meest complete Duitse Oktoberfeest ‘Supershow’ van dit moment. Een feest der herkenning. Woenderbaar! Hossa! Super toll.

Extra kaarten!

Op verzoek van onze gasten hebben wij de zaalindeling dit jaar aangepast. We gaan meer ruimte creëren door alleen met vierkante houten statafels te werken, optimaal feestplezier voor iedereen. Voor onze bezoekers dus meer bewegingsvrijheid en men kan zelf een pulletje bier, wijn of fris aan de bar gaan halen. Dankzij deze nieuwe indeling zijn er extra kaarten beschikbaar. De bars zijn gesitueerd in de zaal en in het tot bierstube omgetoverde grandcafé. Ook de muntenbar wordt verplaatst zodat we meer ruimte voor de garderobe hebben.

Ein Prosit der Gemütlichkeit

Wie wil er bij dit grootste Oktoberfeest van Dongen nu niet bij zijn. Vorig jaar was Dongens Bierfest al een ongekend succes en dat gaat het dit jaar, zeker gezien de extra gecreëerde ruimte, ook weer worden. Es wird super toll, es wird wieder großartig! Was jij er vorig jaar ook bij, dan weet je voldoende. Heb jij de eerste editie gemist, bestel dan nu jouw tickets und du bist dabei! Lederhosen, Dirndls en natuurlijk de 3B’s welke onlosmakelijk verbonden zijn met ons Dongens Bierfest: Bierpullen, Bretzl und Bratwurst. Bestellen kan via onze website www.decammeleur.nl of via www.dongensbierfest.nl. Bis 19. Oktober, bis beim Dongens Bierfest.