Theatergroep Message sluit seizoen af met:

Het geheim van de Regenboog

Op vrijdagavond 28 juni om 19:00 uur speelt theatergroep Message het geheim van de Regenboog in de tuin van de oude kerk aan de Kerkstraat. Het geheim van de Regenboog is een vrolijk theaterstuk voor jong maar ook voor iedereen die zich jong voelt. De toegang is gratis.


Inmiddels is theatergroep Message alweer bezig met haar zevende seizoen. De reden dat u wellicht weinig langs ziet komen is dat ze inmiddels al jaren de luxe hebben ruim voordat ze spelen uitverkocht te zijn. Elk seizoen ligt de nadruk op een grote voorstelling in het voorjaar waarbij ze theater maken met een boodschap.

Seizoen 2019-2020 was zeer succesvol met maar liefst twee volwaardige voorstellingen en nu nog een toetje met het geheim van de Regenboog. Met kerst speelden zij happy Grunko-mas en afgelopen 4 en 5 mei leveren zij een zeer sterk staaltje theater met Codenaam W. Een bijzonder indrukwekkend stuk over jongeren in het verzet tijdens de tweede wereldoorlog. Alle producties worden zelf geschreven door regisseurs Pascal Tol en Saskia van Baaren. De theatergroep bestaat uit spelers tussen de 15 en 28 jaar. Alle voorstellingen waren compleet uitverkocht. De groep mag inmiddels rekenen op een groep vaste fans en elk jaar komen daar weer nieuwe fans bij.

Het geheim van de Regenboog is ontstaan als grapje maar uitgegroeid tot een gezellig en vrolijk stuk perfect voor een zomerse avond. Het contact met de kliederkerk van de protestantse kerk Dongen-Rijen is een kort lijntje en dus ontstond er een samenwerking tussen Message en de kliederkerk. Voor de kliederkerk zal dit theaterstuk (ongeveer 30 tot 40 minuten) gaan dienen als afsluiting van hun seizoen maar iedereen is van harte uitgenodigd om te komen kijken naar een vrolijk Message stuk waarmee ook Message het seizoen feestelijk zal afsluiten. Daarna kan Message kort genieten van een welverdiende vakantie om na de vakantie op volle kracht aan het achtste seizoen te beginnen met op 6 september een optreden op het buitenpodium bij de Cammeleur.

Komt u ook kennis maken met de kleuren van de Regenboog??? We hopen u te zien op 28 juni en samen de vakantie in te luiden met het geheim van de Regenboog.

Wilt u eens foto’s bekijken of meer zien van vorige producties dan is theatergroep Message terug te vinden op zowel facebook als instagram.