Uniek concert Nederpop All Stars

Dongense leadzanger treedt samen op met Henk Westbroek en Nol Havens

Dongenaar, Stefan de Kogel, treedt zaterdagavond 25 mei in De Cammeleur op als leadzanger van de band Nederpop All Stars. Samen met gastartiesten, Henk Westbroek en Nol Havens, verzorgen zij een spetterend optreden. De avond is gevuld met Nederlandse klassiekers en Nederpophits. “Het wordt een unieke voorstelling”, zegt Stefan. “Het is een op maat gemaakte avond voor Dongen.”

Door Yvonne Stevens

Stefan begon zijn carrière bij Kinderen voor Kinderen. Sindsdien heeft de 31-jarige Dongenaar al een hoop theatervoorstellingen op zijn naam staan zoals ‘Jersey Boys’, ‘Soldaat van Oranje’, ‘De Jantjes’. Nu staat hij onder andere samen met Nol Havens bekend van VOF De Kunst en Henk Westbroek van Het Goede Doel op het podium. “Het was in het begin wel even wennen, omdat ik uit de theaterwereld kwam. Maar de mannen namen mij meteen op in de groep. Ze hebben zoveel ervaring en samen hebben ze veel Top 2000 noteringen.” Een paar weken geleden stond de band nog op het Oranjeparkfestival, dit weekend zijn ze te zien in De Cammeleur. “Het blijft leuk om je woonplaats te spelen”, beaamt Stefan.

Foto : Bianca Dijck.Unieke voorstelling
De voorstelling is speciaal afgestemd op Dongen. “In Dongen doen we het iets anders dan we het in het theater doen”, zegt Stefan. Normaal is de avond meer een theatervoorstelling, maar in ons dorp maakt de band er een concert. Henk Westbroek en Nol Havens zullen nummers uit hun eigen repertoire spelen zoals ‘België’, ‘Vriendschap’, ‘Suzanne’ en ‘Eén kopje koffie’. Stefan: “We spelen niet alleen maar jaren 80 muziek, maar ook onze eigen single ‘Nog eentje, de laatste’ en recente muziek zoals ‘Ik voel me sexy als ik dans’.” De avond is een mengelmoes van Nederpophits. “Het zijn echte evergreens. Iedereen kent de nummers. Wij doen net wat anders met de nummers, waardoor ze iets anders klinken”, zegt Stefan. Hij vervolgt: “Het wordt een show met tempo, veel mooie nummers en vooral lekker meezingen, blèren en dansen. Het wordt echt een feest, het dak gaat er af.”

Zanglessen
Behalve dat Stefan dol is op zang en theater, lijkt het hem ook leuk om zanglessen te gaan geven in Dongen. Wil jij zangles van Stefan of meer weten over de mogelijkheden neem dan contact op via: stefandekogel@live.nl.

Kaartverkoop
Kaarten voor de voorstelling zijn te koop voor 15 euro via www.decammeleur.nl. Deuren van de zaal gaan om 20.00 uur open, aanvang 20.30 uur.