5e Dongense DorpsQuiz van start!

Dongen, 19 mei 2019.De vijfde editie van DDDQ begon op zondag 19 mei met de inschrijving voor deelnemende teams in Museum de Looierij. In totaal hebben zich 96 teams ingeschreven. Was je verhinderd op deze dag? Meld je alsnog aan via dddq.nl! Omdat de teams dit jaar wat groter zijn dan andere jaren is er nog ruimte om mee te doen. Inschrijven kan tot en met 30 juni via de website. Vanwege het eerste lustrum is de quiz dit keer extra bijzonder. Teams hoeven niet te wachten tot de quizavond. De quiz is meteen van start gegaan en er kan de hele zomer worden doorgequizd!Ieder team krijgt vijf opdrachten voorafgaand aan de quiz op 28 september. Van mei tot en met september, 1 opgave per maand. De vragen en opdrachten vormen samen een aparte categorie die in totaal 125 punten kunnen opleveren. Let op: de joker mag hier niet op ingezet worden.

HIER KUN JE AL AAN DE SLAG

5 opdrachten vooraf

De vragen en opdrachten worden een-voor-een op dddq.nl gepubliceerd en wel op de volgende data:

24 mei: deze vragen gaan over de inschrijfochtend bij De Looierij, in het bijzonder over de ontvangst- en expositieruimtes.

1 juni

1 juli

1 augustus

1 september

De opdrachten moeten digitaal worden aangeleverd via een aparte antwoordpagina op de website www.dddq.nl. Alle teams krijgen in de loop van de week daarvoor een inlogcode toegestuurd.

LET OP: de antwoorden moeten op tijd worden ingeleverd:

Vragen van 24 mei inleveren tot en met 24 juni

Opdracht van 1 juni inleveren tot en met 1 september

Opdracht van 1 juli inleveren tot en met 1 september

Opdracht van 1 augustus inleveren tot en met 15 september

Opdracht van 1 september inleveren tot en met 28 september

Belangrijke data

De teamcaptainavond wordt dit jaar gehouden op donderdag 19 september vanaf 20:00 bij Restaurant SED. Adres: Hoofdstraat 75, 5109 AB, ’s Gravenmoer.De quiz zelf is op zaterdag 28 september. De startlocatie wordt op een later tijdstip bekend gemaakt.Op zaterdag 5 oktober maken we de glorieuze winnaar van deze lustrumeditie bekend tijdens de grote Dongense DorpsQuiz Feestavond in de Cammeleur.Wij wensen alle teams heel veel quizplezier!