Zaterdag 2 Februari vanaf 20.11uur grootse kroegentocht
Peejesongs Clubtour 2019

Ook dit jaar zijn de 5 finalisten van het Grand Gala du Pee en hun begeleidingsorkesten De Tostiband en De Uitslaopers weer afgereisd naar de opname-studio in Kaaiendonk om hun muzikale en vocale kwaliteiten vast te leggen voor alle Peejelaandse carnavalsvierders. Deze Dongense hits zijn vanaf dit jaar niet meer te koop op een (ietwat ouwerwetse) CD, maar vanaf 2 februari gratis te downloaden op een speciale website (inclusief bijbehorende videoclip). De website van de groep gaat het digitale muzikale archief vormen van alle Peejelaandse hits van vroeger en nu. Ondanks de afwezigheid van een echte CD komt er natuurlijk wel een moment waarop de liedjes worden gepresenteerd. De Uitslaopers & Friends, CV Present, P.P.E.M, Astmarkwatsis & De Bøxskusz nodigen alle Peejelaandse carnavalsvierders van harte uit deel te nemen aan de grootste kroegentocht in aanloop naar carnaval, de Peejesongs Clubtour 2019.

Op zaterdag 2 februari om 20.11uur wordt er verzameld in Park Vredeoord, alwaar de website officieel de lucht in zal gaan onder begeleiding van het nodige akoestische gezang. Daarna maken we een gezamenlijke tour langs een aantal kroegen om daar te genieten van de optredens van de 5 finalisten. Zo wordt het gehele Peejerijk op de hoogte gebracht van de geboorte van een nieuw digitaal historisch document. Natuurlijk is er voor de deelnemers ook wat te verdienen, want in iedere kroeg is een stempel te verkrijgen en onder de volle stempelkaarten worden grootse prijzen verloot. Ook zullen de nodige Peejelaandse toppers in het zonnetje worden gezet en valt er wellicht nog een Bingo-prijsje te scoren. De exacte route is nog even geheim, maar houd de sociale media-kanalen van winnaars De Uitslaopers & Friends in de gaten voor het precieze verloop en de nodige sfeerbeelden. (Facebook: Blaosband De Uitslaopers / Instagram: @uitslaopers). Meld je via Facebook aan voor dit evenement en/of zorg dat je op tijd in Park Vredeoord bent, want hier mag je echt geen seconde van missen!