After Carnavals Party

Zo net na carnaval zijn de leden van carnavalsvereniging de Vaortse Kloekers al weer druk bezig met de organisatie van de After Carnavals Party. Dit evenement wordt voor de derde keer gehouden in de grote zaal van sportcafé ’t Vaartje. Op zaterdagavond 3 maart is het zo ver. De After CarnavalsParty mag zich verheugen op een toenemende belangstelling. Vorig jaar werd de zaal door DJ Arii volledig op zijn kop gezet. Vanwege dit grote succes is DJ Arii ook deze keer weer uitgenodigd. DJ Arii is bekend in de wijde omgeving. Hij heeft het vermogen om in te spelen op verschillende stijlen en voelt de sfeer in een zaal als geen ander aan. Hij beschikt over het vermogen om soepel over te schakelen van de ene muziekstijl naar de andere. Of het nu carnavalsmuziek, disco, pop, house of urbain is Arii heeft het allemaal in huis. Naast bekendheid in de regio is hij regelmatig te vinden bij de grote concerten, zoals Paaspop, après-ski-feesten en bijvoorbeeld in Afas Live. Met Arii is een knalfeest gegarandeerd. Marco Kraats is een frisse feestzanger die al 10 jaar door het land reist om een feestje te bouwen! Zo stond hij al op Dutch Valley, Sneekweek, Nijmeegse Vierdaagse en Go Après Ski en heeft hij ook al jaren gezongen in de Après Skihut in Rotterdam en treed hij veel op aan de Spaanse Costa’s en de populaire wintersportbestemmingen in Oostenrijk.

Met al bijna 20 singles is hij ook geen onbekende meer in het uitgaanscircuit en draaien de meeste Feest DJ’s zijn liedjes. Marco is in 2014 én 2015 door collega’s en publiek uitgeroepen tot beste opkomende feestartiest van Nederland. Hij heeft hiervoor 2 Partyawards gekregen! In 2015 had Marco een grote hit met de feestversie van Claudia de Breij’s hit “Mag ik dan bij jou” , het bleek een schot in de roos en het liedje al talloze keren bekeken op Youtube. Liedjes als “Radler is geen alcohol” en “Ruitenwisser” zijn ook niet meer weg te denken uit de kroegen! Dit jaar zijn o.a. “Melken doe je zo” en de dart-tune “Dub Dub” uitgekomen! De organisatie is blij dat het is gelukt om deze rasartiesten te boeken. De zaal van café & zalencentrum ’t Vaartje, Vaartweg 139 in Dongen-Vaart is open vanaf 20.00 uur. De toegang is helemaal gratis. Voor meer informatie zie facebook

After-CarnavalsParty van de Vaortse Kloekers. De Kloekers nodigen u van harte uit op de After-CarnavalsParty. Laten we er samen, net als vorig jaar, weer een geweldig evenement van maken.