Samen met ContourdeTwern
Gemeente Dongen toont waardering voor mantelzorgers

Mantelzorgers die voor een naaste zorgen, kunnen ook dit jaar de mantelzorgwaardering aanvragen. Om hiervoor in aanmerking te komen, dient degene voor wie u zorgt in de gemeente Dongen te wonen. De gemeente Dongen wil hiermee mantelzorgers bedanken voor hun inzet en goede zorgen het afgelopen jaar. ContourdeTwern verzorgt de uitgifte van de waardebonnen.

“Iedereen die gedurende meerdere uren per week en voor een langere periode onbetaald een partner, familielid, buur of kennis ondersteunt, verdient waardering,” aldus wethouder Piet Panis van Welzijn en Zorg. “De inzet van deze mensen voor hun naaste is in onze huidige zorgsamenleving van onschatbare waarde. Een mantelzorger maakt het mogelijk dat degene waar hij/zij voor zorgt langer in de eigen vertrouwde omgeving kan blijven wonen en zo min mogelijk afhankelijk is van derden. Dat verdient een extra waardering en een symbolisch schouderklopje! Door te kiezen voor waardebonnen behouden mantelzorgers de vrijheid om zelf een product/dienst uit te zoeken. Voor de deelnemende Dongense ondernemers en winkeliers is het een mooie gelegenheid om hun steun aan deze waarderingsactie kenbaar te maken.”

Hoe werkt het?

De mantelzorgwaardering bestaat uit 4 bonnen met elk een waarde van € 12,50. Deze waardebonnen zijn te verzilveren bij verschillende Dongense winkeliers en ondernemers.

Als u een mantelzorgwaardering wilt aanvragen, moet u een aanvraagformulier invullen. Dit formulier kunt u downloaden vanaf http://www.contourdetwern.nl/

Het inleveren van het formulier kan in de periode van maandag 13 november tot en met woensdag 13 december 2017 op de volgende tijden:

maandagen van 09:00 tot 12:00 uur óf van 18:30 tot 19:30 uur

dinsdagen van 09:00 tot 12.00 uur óf van 18:30 tot 19:30 uur

woensdagen van 09:00 tot 12:00 uur óf van 18:30 tot 19:30 uur