MvH Media wint een FD Gazelle Award!

bericht zonder winstoogmerk

Online marketingbureau MvH Media is verkozen tot FD Gazelle en behoort daarmee tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Elk jaar reikt het Financiële Dagblad deze award uit aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Op 9 november neemt MvH Media deze award in ontvangst en dingt het verder mee in de regio Zuid voor verdere prijzen. Het Financiële Dagblad reikt dan namelijk ook nog voor de top-3 snelste groeiers per regio extra prijzen uit.

“Elke dag werken we aan het vergroten van de (online) groei van andere organisaties. Deze award is een prachtige erkenning van onze eigen groei. Deze groei komt alleen tot stand door structureel resultaat te behalen bij onze klanten en voorop te lopen als het gaat om digitale innovaties. Door hier elke dag, met een team van fantastische collega’s, aan te werken kunnen we rekenen op een trouwe en groeiende klantenportefeuille” aldus eigenaar Mark van Hattum.

Het Financiële Dagblad organiseert de competitie dit jaar voor de 14e keer. Alleen bedrijven die de afgelopen drie jaar onafgebroken met minimaal 20% in netto-omzet zijn gegroeid en het laatste jaar winstgevend afsloten maken kans op een positie op de ranglijst. MvH Media voldoet aan bovengenoemde criteria en dingt daardoor ook mee naar de titel van snelste groeier van Nederland.

In de afgelopen jaren is MvH Media, onder leiding van Mark van Hattum, uitgegroeid tot een full-service online marketingbureau. Vanuit het kantoor in Dongen is een jong en ambitieus team dagelijkse bezig met de online positionering van de binnen- en buitenlandse klanten. In zowel grote als kleine organisaties denken de medewerkers mee over de beste oplossing voor het behalen van de gewenste online resultaten. Waarbij het behalen van online resultaat over de diverse online kanalen, zoekmachine marketing, social media, conversie optimalisatie en e-mailmarketing, altijd voorop staat. Binnen het bedrijf worden de ontwikkelingen op het gebied van online marketing op de voet gevolgd en wordt er geïnvesteerd in kennis en vaardigheden om elke dag beter te worden. MvH Media is door zowel Google (Google Partner) als door Microsoft (Accredited Professional Bing ads) gecertificeerd als online marketingbureau.

In november trekt de redactie van het Financiële Dagblad het land in om de FD Gazellen Awards uit te reiken aan de winnaars. In december volgt een slotevenement waar de snelste groeier van Nederland bekendgemaakt wordt.