Genomineerden Sportgala 2017 bekend

Uitreiking Nadine Broersen voor derde maal tijdens Sportgala Dongen

Dongen, 13 juli 2017. De jury van het Sportgala Dongen heeft deze week een laatste bespreking gehouden waarbij voor alle categorieën de genomineerden voor het komende sportgala zijn geselecteerd. Dit jaar heeft het Sportgala plaats , weer in sporthal ‘De Salamander’ .Deze dag valt in de Nationale Sportweek. Dit jaar zal tevens en al voor de derde maal de Nadine Broersen- prijs worden uitgereikt aan een ‘aanstormend talent’.De prijs zal door Broersen persoonlijk worden uitgereikt. In de Extra categorie jongste jeugd in de leeftijd van de basisschool , worden tijdens het komende sportgala diverse sporters en sportteams in de spotlights gezet. De meest opvallende sportprestatie in deze categorie krijgt een extra waardering uit handen van ‘sportwethouder’ Piet Panis. Wie dat is of welk team is niet bekend gemaakt. De verrassing is er pas op 15 september als het sportgala plaatsvindt. Er zijn drie scholen genomineerd voor de categorie ‘sportiefste school’.

Categorie 13 – 18 jaar

Junioren dames

Laura Talbot (schermen)

Jolijn de Haan (volleybal)

Junioren heren

Phill Pols (atletiek)

Hidde van Veenendaal (wielrennen)

Job van Uitert (autoracen formule 4)

Junioren sportploeg

Liberty MC1 (hockey)

Olympia 60 JO 13-4 (voetbal)

VV Dongen JO17-4 (voetbal)

Categorie 18+

Senioren dames

Bianca Meeuwissen (nunchaku-do)

Esmée de Meulder (twirlen)

Sandra Habets (atletiek)

Senioren heren

Raynor Wortel (highland games)

Gerard van Broekhoven (atletiek)

Frits van der Velden (atletiek)

Senioren sportploeg

Dames 2 HV Dongen (handbal)

Team Atledo Veteranen (Zweedse estafette)

Bas Dongen Dames 1 (tennis)

Categorie Sportiefste school

Heilig Hart School

J.J. Anspachschool

De Vlinderboom