Duckers Parade Dongen groot succes !

Zondag 2 juli 2017 vond alweer de 10de editie van dit muzikale evenement in het parkje bij De Viersprong plaats. We mogen wel zeggen dat het een zeer geslaagde dag betrof die om 11.00 uur begon met een druk bezochte brunch. Tussen 11.15 uur en 12.00 uur hebben we kunnen genieten van het optreden van Drumband Prinses Juliana uit Tilburg (een drumband bestaande uit personen met een verstandelijke en enkele zelfs ook met een lichamelijke beperking) ,dit was grandioos.Om 12.40 uur heeft de organiserende kapel, ”Feestband De Duckers” enkele nummers gespeeld waarna onze burgemeester, Marina Starmans, de 10de editie van het kapellenfestival officieel geopend heeft. Vanaf 13.00 uur hebben de deelnemende kapellen, 15 stuks, vanuit alle Brabantse windstreken afkomstig 2 maal 25 minuten gespeeld op diverse podia. Het weer werkte goed mee en de sfeer zat er al snel goed in. Niet onvermeld mag worden dat Moniek van Dongen de balloncreaties verzorgd heeft en dat de diverse sponsoren het feest weer mogelijk hebben gemaakt De organisatie kijkt terug op en zeer geslaagd kapellen festival

Het fust bier welke verloot werd onder de nog aanwezige kapellen na afloop van het kapellenfestival is gewonnen door de Bergse Leut Brigade uit Bergen op Zoom.De tweedehandsmarkt was ook dit jaar weer een leuke toevoeging aan ons festival. En natuurlijk mogen wij ook het optreden van de Dongense band CoverUp! tijdens de after party van 17.15 uur-21.15 uur niet vergeten te vernoemen. Deze band heeft er met veel verve voor gezorgd dat Duckers Parade Dongen op een spetterende wijze afgesloten werd. De muziek en zang van deze band was weer geweldig. De sfeer zat er meteen vanaf het begin tot het einde goed in onder het toen aanwezig publiek, het was voor de organisatie fijn te zien dat er nog zoveel toeschouwers hierbij aanwezig waren. Top!! Mede door de presentatie van Kees Hoevenaars, die dit evenement ook voor de 10de maal gepresenteerd heeft, alle vrijwilligers en de bijdrage van onze sponsors (op wat voor manier ook) kunnen we weer terugkijken op een een geweldige 10de editie van de Duckers Parade Dongen. Hopelijk mogen wij ook in 2018 weer rekenen op jullie steun.


Op zondag 1 juli 2018 vindt de 11de editie van Duckers Parade Dongen plaats, hopelijk tot dan!