Juffrouw Leonie Appelboom gaat genieten

Na 42 dienstjaren wordt het tijd om afscheid te nemen van de basisschool De Vlinderboom . Juffrouw Leonie Appelboom gaat genieten. Eigenlijk deed ze dat al de afgelopen 42 jaar. De school en de kinderen lag haar na aan het hart. Ze deed haar werk met veel plezier. Zij werd door de kinderen van haar klas thuis opgehaald met Lijn 11 en op weg naar school toegezwaaid door alle andere kinderen van school waarvan er velen ook les gehad hebben van haar. Aansluitend was voor juf Leonie op school een heel programma samengesteld waarbij kinderen en ouders de gelegenheid hadden haar uit te zwaaien. Later op de dag kreeg het afscheid door collega’s en oud collega’s in besloten kring nog een vervolg waarna juf Leonie van haar welverdiende vrije tijd kan gaan genieten.