Mogen we u in het zonnetje zetten?

Heeft u een wens die u graag in vervulling ziet gaan? Meld u dan nu aan voor Nationale Ouderendag en wie weet komt uw wens dit jaar wel uit!

Nationale Ouderendag vindt dit jaar plaats op 6 oktober 2017. Op en rond die dag vervult het Nationaal Ouderenfonds de wensen van duizenden ouderen. Vrijwilligers door het hele land staan klaar om ouderen in het zonnetje te zetten. Ook in Dongen zijn er ouderen met wensen die ze moeilijk alleen kunnen vervullen. Bijvoorbeeld omdat ze alleen zijn of lastig op pad kunnen. Op Nationale Ouderendag laten we deze wensen uitkomen. En misschien bent u straks wel een van de gelukkigen!

Heeft u een langgekoesterde droom of iets wat u al heel lang niet meer heeft kunnen doen? De keuze is aan u. Wilt u naar het strand of de dierentuin? Een ijsje met iemand eten of ergens lunchen? Het ouderlijk dorp of een vriendin van vroeger bezoeken? Of…? Meld nu uw wens aan! Dat kan via de wenskaart die wordt verspreid via diverse (ouderen)organisaties in Dongen of rechtstreeks op de website: www.ouderendagdongen.nl. Of bel met het comite Dongen: 0162 – 23 60 00. Insturen van wensen kan tot 1 augustus.

Uw wens verschijnt op de website van de Ouderendag. Een vrijwilliger kan zich vervolgens aanmelden om uw wens in vervulling te laten gaan. Het comité Dongen van Nationale Ouderendag neemt contact met u op om af te spreken hoe en wanneer u de wens wilt laten uitkomen. Uiteraard worden uw gegevens vertrouwelijk behandeld.