VIVE LA FRANCE BIJ DORPSFEEST KLEIN DONGEN -VAART 2017

Je moet als filmer maar pech hebben. Door technische oorzaak zijn heel wat opnamen van zaterdag niet meer te gebruiken. Jammer . Dan maar een langer verhaal. Om precies half twee zaterdagmiddag riep Burgemeester Marina Starmans de deelnemende kinderen op om in het Frans vanaf drie af te tellen waarna het Kinder Spelspektakel- feest losbarstte . Tevoren had de burgemeester , die zelf in Dongen -Vaart woont, de organisatie van het 21ste dorpsfeest al geprezen om de ook dit jaar perfectie organisatie. De zon scheen en was zo warm dat er extra drinkpauzes moeten worden ingelast om de dorstige keeltjes te smeren . Zaterdagavond was er de ook al traditionele feestavond met veel muziek en waarbij het spelelement niet ontbrak . Zondag was er weer de overheerlijke brunch , die werd verzorgt door een overbekende keurslager uit s Gravenmoer en traden zo’n 18 teams aan om de eeuwige roem te bemachtigen door het winnen van zoveel mogelijk punten bij de spelletjes . Dit jaar waren de kleuren overwegend van de Franse vlag .Het thema was dan ook ‘Vive la France ‘ .

https://youtu.be/v-ANISXvW5E