After-CarnavalsParty bij de Vaortse Kloekers

Carnavalsvereniging de Vaortse Kloekers houdt op zaterdagavond 18 maart voor de tweede keer een After- CarnavalsParty. De eerste editie was een daverend succes. Vandaar dat besloten is om dit festijn een vervolg te geven. De organisatie is er in geslaagd om Jeroen van Zelst en DJ Arii naar Dongen-Vaart te halen. DJ Arii is bekend in de wijde omgeving. Hij heeft het vermogen om in te spelen op verschillende stijlen en voelt de sfeer in een zaal als geen ander aan. Hij beschikt over het vermogen om soepel over te schakelen van de ene muziekstijl naar de andere. Of het nu carnavalsmuziek, disco, pop, house of urbain is Arii heeft het allemaal in huis. Het accent zal tijdens de After carnavalsparty natuurlijk gelegd worden op de carnavalsmuziek een afwisseling met andere stijlen is echter vaak een mooie onderbreking. Zeker wanneer je in staat bent om dit soepel in elkaar over te laten lopen. Naast bekendheid in de regio is hij regelmatig te vinden bij de grote concerten, zoals Paaspop, apres-ski-feesten en bijvoorbeeld in de Heineken Music Hall.

Jeroen van Zelst is na vele jaren dj`en in 2010 ook aan het zingen geslagen. In januari 2011 verschijnt zijn eerste CD Single “Colinda”. Dit was direct succesvol te noemen. Daarna volgde de single “Hey, Ga Je Mee?”. Voor Carnaval 2012 maakte hij de nieuwe feestplaat “Dansen, dansen, dansen”, een cover van Pater Moeskroen. Daarna volgden de singles “Leef Je Leven” en “Jij Bent Veel Te Jong Voor Mij”. Weer een echte Feestplaat met een hoog meezing gehalte ! Ook de singles “Hoteldebotel, niet te geloven, smoorverliefd!”, “Alle remmen los” en “Hef het glas” staan op zijn naam. Inmiddels is Jeroen een veel geboekte feestzanger. De organisatie is blij dat het is gelukt om deze toppers te boeken. De zaal van café & zalencentrum ’t Vaartje, Vaartweg 139 in Dongen-Vaart is open vanaf 20.00 uur. De toegang is helemaal gratis. Ook dit jaar zijn er weer prijzen voor de mooiste kostuums. Er is een prijs voor het best verklede duo en de best verklede groep. Voor meer informatie zie facebook After-CarnavalsParty van de Vaortse Kloekers. De Kloekers nodigen u van harte uit op de After-CarnavalsParty. Laten we er samen, net als vorig jaar, weer een geweldig evenement van maken.