KINDEROPTOCHT NAT EN WINDERIG MAAR WÉL LEUK

Het zotste Peeke is Jelle Verdaasdonk en het zotste Peeerinneke mag dit jaar Fay van Gool zich noemen.De kinderoptocht zit er op. Drijfnat maar zelfs dan blijven lachen is de kunst . Dát kunnen ze in Dongen. Er waren ondanks het winderige , winterse ‘ herfstweer- tamelijk veel mensen op de been. Die konden genieten van de vele komische creaties die de kinderen lieten zien. Voor deze krant was Jan Verdaasdonk mét de paraplu bereid het weer te trotseren.

Kinderen trotseren wind en regen in het Peeënrijk

Het weer was bar en boos, maar weerhielden de Peekes en Peejerinnekes er niet van dit te trotseren en de complete Kinderoptocht te lopen.Ondanks het weer waren er toch veel inwoners van het Peeënrijk er op uit getrokken om de optocht te aanschouwen. En zij werden niet teleurgesteld. De kwaliteit van de creaties was erg hoog. De kinderen hadden hun uiterste best gedaan om te schitteren in de optocht.Toch kijken we terug op een mooie optocht. Laten we hopen dat het bij de volgende editie beter weer is.

Hieronder de top 3 uitslag.

Wagens:

Buurtvereniging de Polder – bv De Polder worstelt zich door Dreke’s Sportpaleis


De Glimwormpjes – in Dreke’s Sportpaleis altijd prijs


Groep 8A Achterberg – Dre Cathlon Altijd prijs in het sportpaleis.’


Groepen:


CV Schuimkes – ‘Mee PK’s onder onze kap zen Dees Peekes Rap.’


En we zijn de snelle mennekes – ‘We scheuren dur vandeur.’


CV Meej zun driejen – ‘In ons tutu, dansen wij voor/met u.’

Individuelen:

Jelle Verdaasdonk – ‘Peej-trainer.’


Biljart vereniging de blauwe neuze – ‘Oak waj loapen van hot naor her, want waj hebbu gin keu’s.’

Jens Vlaun – GPee.’

KLIK VOOR DE VOLLEDIGE UITSLAG OP HET DOCUMENT