Nieuws van het Dongens Mannenkoor.

Traditiegetrouw zingt het Dongens Mannenkoor 9 april op palmzondag tijdens de dienst die gehouden wordt in de Volckaert.Bewoners en familieleden worden hiervoor uitgenodigd.

Na ons 45 jarig jubileum welke wij in 2016 hebben gevierd met een voorjaarsconcert in de Laurentiuskerk, een bindingsdag met een concert in Oudenbosch en een enorm druk bezocht afsluitend kerstconcert in de kapel van de zusters Franciscanessen en de Oude kerk in de Kerkstraatzijn wij nu druk bezig een nieuw repertoire in te studeren om 28 april een voorjaarsconcert te presenteren in voornoemde kerk.De kaartverkoop hiervoor zal binnen afzienbare tijd van start gaan. Informatie hierover kunt u binnenkort tegemoet zien in deze krant.

Mocht u interesse hebben om bij het Dongens Mannenkoor te komen zingen, breng dan eens vrijblijvend een bezoek op de repetitieavond welke gehouden wordt op woensdag vanaf 20.00 uur in De Gouden Leeuw.Mocht de kennis van zingen of het noten lezen u doen twijfelen, dan is dat niet direct een reden om u niet aan te melden.U wordt begeleid door enkele doorgewinterde leden die u graag een periode willen ondersteunen en begeleiden.Wij zijn van mening dat u zich vrij snel bij ons thuis zult voelen.

Schroom niet en kom vrijblijvend langs en noteer in ieder geval 28 april in uw agenda.

www.dongensmannenkoor.nl