Jubileum Stichting Open Bejaardenwerks Gravenmoer 50 jaar actief

Mevrouw van Eersel – Keller lid in de orde van Oranje Nassau
De voorzitter Stichting Open Bejaardenwerk s Gravenmoer mevrouw A van Eersel -Keller , was zo druk bezig met ‘dingen te regelen’ en zelfs om de burgemeester een plaatsje achter het spreekgestoelte te regelen, dat ze het echt niet in de gaten had dat burgemeester Starmans speciaal voor haar was gekomen . Uit de handen van de burgemeester ontving mevr. Van Eersel de versierselen die behoren bij de Koninklijke onderscheiding . “ Uiteraard ben ik hier vandaag om de Stichting Open Bejaardenwerk ‘sGravenmoer te feliciteren met haar 50-jarig bestaan, u als voorzitter van het Ouderen Comité maakt daar een mooi onderdeel van uit.Maar daar kom ik niet alleen voor, ik ben dóór een bijzonder iemand vóór een bijzonder iemand op pad gestuurd! En dat bent u! “ aldus burgemeester Starmans.

Zeer verrast

Mevrouw van Eersel is 1 januari 1997 begonnen als vrijwilligster bij het Ouderen Comité in ’s Gravenmoer waar ze verschillende functies bekleedde .Ze zorgde mede voor de vele activiteiten en uitstapjes. “U zorgt ervoor dat mensen een leuke dag, middag of avond hebben. Dat dorpsgenoten onder elkaar zijn en dat eenzaamheid geen kans krijgt “
“Uw inzet voor de hervormde Gemeente ’s Gravenmoer is ook zeker niet onopgemerkt gebleven. U heeft jarenlang bezoekwerk verricht aan leden van de Hervormde Gemeente. U gaat kennismaken met de nieuwe inwoners van het dorp maar ook zieke en eenzame leden kunnen op uw komst rekenen “ Verder noemde burgemeester Starmans haar ‘een ware verbinder’ en een ‘vrijwilliger in hart en nieren ‘. Mevrouw van Eersel is bovendien 8 jaar lang bestuurslid van de Christelijke Muziekvereniging Crescendo geweest.Haar kinderen en kleinkinderen waren als verrassing aanwezig van de zeer verraste mevrouw van Eersel.