VRIJDAG REGENT ‘T LINTJES IN DE GOUDEN LEEUW !!!

De Lintjesregen vindt traditiegetrouw plaats de avond voor de offciële opening van het carnaval in het Peeënrijk. Alle Peeën en Peeërinnen die zich het afgelopen jaar verdienstelijk hebben gemaakt voor het Peeënrijks carnaval in het algemeen, of voor een carnavalsvereniging in het bijzonder, kunnen door een ieder voorgedragen worden voor een onderscheiding. De

Lintjesregen vindt dit jaar plaats in Café Zaal de Gouden Leeuw in Dongen-Vaart en u bent op vrijdag 24 februari van harte welkom vanaf 20.30 uur.

Tijdens de Lintjesregen speldt Prins Andreo LVII ruim honderd onderscheidingen op. Gestart wordt rond 21.00 uur met de Jaarordes gevolgd door de Huisordes in Brons, Zilver en Goud. Vervolgens de onderscheidingen die behoren tot de Orde van de Zilveren Pee: Broederschap, Ridderschap, Officierschap en misschien dit jaar ook een Commandeur- en/of Grootofficierschap.

De avond wordt muzikaal opgeluisterd door het inmiddels welbekende “Huisorkest van de Lintjesregen” De Tostiband, een formatie met ruim 23 muzikanten. Daarnaast geven de winnende formaties van het Grand Gala du Pee (Songestival) hun nummers ten beste.

Het belooft een mooie start te worden van het carnaval 2017 a.s. vrijdagavond, bij Café Zaal de Gouden Leeuw ! (Gratis toegang !)