Buitengewone Raadsvergadering 2017

Zaterdag 25 februari om 15.00 uur wordt de Buitengewone Raadsvergadering weer gehouden.Rond 13.30 uur zal de sleuteloverdracht op het gemeentehuis plaatsvinden. Daarna trekken het college van B&W, Prins Andreo LVII en zijn hofhouding tijdens de carnavaleske intocht over d’n Ham naar de tuin voor Winkk!

Hier zal traditiegetrouw een worst aan Clara worden overhandigd om goed weer tijdens de zotte dagen van het carnaval te bewerkstelligen.Na deze ceremonie en het zingen van het Peeënlied vertrekt het gezelschap richting ‘L’Alternatief’ (De Salamander). De deuren van ‘L’Alternatief’ zullen rond 14.30 uur worden geopend voor de Buitengewone Raadsvergadering.Vier partijen, allen éénmans/-vrouwsfracties zullen zitting nemen aan de tafels en discussies met elkaar aangaan over allerhande zaken die in het Peeënrijk spelen.

LET OP: Entree op uitnodiging: geen kaart  geen entree!