Aanvangstijden optochten en nieuwe manier van stemmen tijdens Grote Optocht

RECTIFICATIE AANVANGSTIJD GROTE OPTOCHT
Zie óók onderaan dit bericht !

In diverse berichtgevingen in de media, staat vermeld dat de Grote Optocht om 13.00 van start gaat. Dit is de tijd dat iedere deelnemer dient te staan opgesteld dus klaar om te vertrekken. Het startsein wordt exact om 13.30 uur gegeven. Wat wij dus vragen is om de tijden in acht te nemen. Aan de bezoekers dus hiermee het advies tijdig langs te route te verschijnen om de deelnemers door de straten van oos schôn en onvolpreze Peeënrijk te zien trekken. Excuses voor dit ongemak en miscommunicatie!

STEMMEN ANNO 2017

Het ooit zo vertrouwde sms-stemmen is niet meer. De bedenkers en makers van WaorIsDunOptocht.nu, Bas van Disseldorp en Jeroen Verbunt (Buntje), hebben daar iets op bedacht. Tijdens de Grote Optocht op zondag 26 februari kan men via http://dongen.waorisdunoptocht.nu gaan stemmen op zijn/haar favoriet in de 3 categorieën, wagens, loopgroepen en individuelen.

Hoe werkt het dan?

Je gaat via je mobiele telefoon naar de website en volgt de route. Via het pullout menu stemmen komt de stemmodule naar voren en kun je je stem uitbrengen. Om het eerlijk te houden mag je 1 stem uitbrengen in iedere categorie. Daarom word er ook gevraagd om met je Facebook of Google account je stem te activeren.

Ook tijdens de Kinderoptocht en Lampkusoptocht?

Er zijn geen publieksprijzen bij deze optochten, maar tijdens deze optochten is de route en de voortgang uiteraard wel te volgen via deze website.

Modern …

De Optocht commissie heeft op deze hedendaagse manier van stemmen recent haar goedkeuring gegeven en loopt hiermee voor op de omringende gemeenten.

Grote optocht – Zondag 26 februari (RECTIFICATIE AANVANGSTIJD!!!)

Opstellen 13:00 uur – Aanvang 13:30 uur

Aansluitend prijsuitreiking in de Salamander


Kinderoptocht – Maandag 27 februari

Aanvang 13:30 uur

Aansluitend prijsuitreiking in de Salamander

Lampkusoptocht – Dinsdag 28 februari

Aanvang 20:00 uur

Te volgen via http://dongen.waorisdunoptocht.nu