Op zaterdag 7 januari 2017 organiseert het Gezelligheidskoor “Dongens Levenslied” in samenwerkingmet Fred en Petra Heijne van café en zalencentrum de Viersprong:

Het Nieuwjaarsconcert.

Locatie: café en zalencentrum de Viersprong, Kanaalstraat 10
te Dongen.
Aanvang: 14.00 tot 18.00 uur.

Toegang gratis.

Er wordt gestreefd er een hele gezellige, sfeervolle maar vooral muzikale middag van te maken, met een hapje en een drankje op het nieuwe jaar.

Met medewerking van:

Het Papendrechts gezelligheidskoor ” de Smarties ” kijken ook nu al weer met heel veel plezier uit, om op zaterdagmiddag 7 januari 2017 te gast te zijn bij het “ Dongens Levenslied ” in de Viersprong. Het koor “de Smarties” is op initiatief van een aantal vrienden en vriendinnen in 1997 opgericht. In september 2017 vieren we het twintig jarig bestaan. Iets waar we volgens menig koor rond ons heen heel trots op mogen zijn !!Het koor telt momenteel 110 enthousiast zingende leden en 8 muzikanten en staat onder de bezielende leiding van dirigente Jolanda den Houter Het repertoire bestaat uit een mix van goed in het gehoor liggende Nederlandse liedjes, evergreens, en zelfs Engels en Duitstalig nummers. Constant wordt er aan gewerkt om niet alleen de zangkwaliteit te verbeteren maar ook de presentatie om het voor een luisterend en kijkend publiek telkens boeiend te houden vol van muzikaliteit en zang.

“Waar de Smarties zijn of geweest is het altijd feest“Kijk maar op… www.desmarties.info

Klinkklaar

Wij zijn 8 enthousiaste vrouwendie vol bravoure bij elke gelegen-heid een passend repertoire ten gehore brengen en uw feestje een persoonlijk tintje kunnen geven.Dit onder muzikale begeleidingvan onze vaste toetsenistWim Oprins.Onze facebookpagina:

www.facebook.com/klinkklaar2010

Wij zingen graag en met onze stemmen vertolken wij vol harts-tocht en plezier nationale en internationale evergreens en ballades die uitnodigen tot uitbundig meezingen of dwingen tot diep geroerd luisteren.Informatie over boekingen en prijzen?Neem dan contact op metLeny van den Bleek van Vugt : Tel. 0162-317 382Email: gijs-leny@home.nl

Schipperskoor De Doorsluizers

…is in 2002 gestart als mannenkoor en heeft in 2013 een doorstart gemaakt als gemengd shantykoor. Onder leiding van dirigent Erik van der Vorst heeft het koor inmiddels het repertoire, voornamelijk zeemansliederen, weer opgebouwd en reeds succesvol diverse uitvoeringen gegeven.

Maarten Krol foto

Gezelligheidskoor “ Dongens Levenslied

Bij Gezelligheidskoor “ Dongens Levenslied ” staat gezelligheid meer als hoog in het vaandel. Dat is zeker niet te veel gezegd. Al vele jaren organiseren zij het Lenteconcert, het Herfstconcert en het Nieuwjaarsconcert,In samenwerking met Fred en Petra van café en zalencentrum “ De Viersprong”Het koor staat onder leiding van Wout Kwakernaat. Ook als toetsenist begeleidt Wout Kwakernaat het koor muzikaal. Gezelligheidskoor “ Dongens Levenslied ” heeft in de loop der jaren alle verwachtingen overtroffen.

Het repertoire van het koor is een schot in de roos. Vooral het zingen van sfeerliedjes, levensliedjes, meezingers en evergreens valt goed tijdens de vele optredens.Het koor zingt met veel enthousiasme liedjes van onder meer Frans Bauer, Jan Smit, Benny Neijman, Frans Duijts, Gerard Joling,Adele, The Beatles, The Symptomes, Pater Moeskroen en Boudewijn de Groot. Je kunt het niveau van het koor hoog noemen. Daarnaast is het koor zeer ambitieus. De drang om te presteren is bijzonder. Een selectief samengestelde club van technici is bij elk optreden aanwezig met professionele geluidsapparatuur. De teksten van de liedjes zijn voor het koor en vaak ook voor het publiek te zien op een beamer. Op deze manier kan iedereen tijdens de optredens meezingen .Het koor treedt graag op bij verschillende evenementen, feesten, partijen en recepties. Het koor heeft tijdens haar bijna 15 jarig bestaan al vele hoogtepunten meegemaakt, zowel in Dongen als ver daar buiten.

Een optreden van Gezelligheidskoor “ Dongens Levenslied ” zal voor jong en oud, voor iedereen die houdt van gezelligheid en sfeer, nog lang in herinnering blijven. Zeker ook deze middag, tijdens het Nieuwjaarsconcert 2017 zal het koor samen met zang, muziek en gezelligheid weer zorgen voor een onvergetelijke middag.

Voor meer info: www.dongenslevenslied.nl