Twee dagen Oktoberfest in Salamander

Dongen gaat helemaal niet onder doen voor de Bayerische Oktoberfesten in München. Dit jaar bruist sporthal De Salamander twee avonden (21 en 22 oktober) van specifieke Deutsche Schlagers, Bratwurst, kalte platten, Bretzel und Franfurters. Vrijdag speelt de live band Wahsinn en zaterdagavond is gereserveerd voor Woenderbaar, die vorig jaar tijdens het eerste Oktoberfest in De Salamander voor een prima geslaagde avond heeft gezorgd. De avonden beginnen om 20.00 uur en eindigen rond 00.30 uur.

Coert en Jolanda van Os hebben in samenwerking met het bestuur van Musis Sacrum besloten van het Oktoberfest een traditie te maken. En dat was niet tegen dove mansoren gezegd. Het programma stond koud op de website en in een zeer korte tijd was de zaterdagavond uitverkocht. ,,Voor de vrijdagavond zijn nog enkele kaarten verkrijgbaar,” vertelt een tevreden Coert van Os.

Kaarten kosten 15 euro p.p. Maar er zijn ook arrangementen verkrijgbaar. Deze staan op de website. Voor 8 personen entree inclusief eten en nog eens 16 consumptiebonnen per persoon, dan ben je voor 420 euro rond.

De sporthal wordt weer omgebouwd tot een echte feesthal, waarin tafels met banken staan. In het totaal kunnen 600 personen plaats nemen achter de tafels. ,,Vooraf reserveren is raadzaam. Onze gasten hoeven niet van hun plaats af om hun drankje te halen. Per twee tafels staat of een gastheer of een gastvrouw die zorgen voor de bediening.”

Voor uitgebreide informatie zie website: http://oktoberfest-dongen.nl