Oriëntatie hield weer haar jaarlijkse playbackshow in ’t Schouw en iedereen ging weer uit z’n dak !

Dongen, 8 april 2016. De vereniging G.S.O.V.oriëntatie is opgericht in 1972 en bestaat op dit moment ruim 43 jaar. De letters G.S.O.V staan voor: Gehandicapten Sport en Ontspannings-Vereniging en is bedoeld voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke handicap. Een van de hoogtepunten voor de leden en leiding van oriëntatie is de jaarlijkse playbackshow in ’t Schouw. Ook deze vrijdag genoot een aandachtig publiek van de ijverige deelnemers op het grote toneel. De dansers van L-joy, dé dansschool van Dongen en omstreken. Zij waren er. En hoe . De jungledrums waren aanwezig om er een spetterende show van te maken .Het waren stuk voor stuk topnummers die uitgevoerd werden door waarlijk grote talenten. De jury die wederom door leden van het college van burgemeester en wethouders werd gevormd, genoot mee, maar moest ook de bijna onmogelijke taak uitvoeren om de winnaars te kiezen. Dat was niet alleen moeilijk maar ook spannend. Het was een geslaagde vrolijke avond. Eigenlijk vindt deze krant net als de deskundige jury dat iedereen heeft gewonnen en in ieder geval veel lol heeft gehad.En daar was iederéén het mee eens. Maar ook een betuurlijke jury moet tenslotte kiezen:Jeroen Pijnenburg zong in het echt een liedje van Guus en wint daarmee. Bas Bayens werd ‘eerstens’bij de playbackers met (een )Onsje geluk , (dat wel een kilo waard was )van Frans Bauer.

foto’s groter door klik