ZOMERSPELEN DONGEN 2015 WOENSDAGALBUM

<!– WriteFlash('//gallery.dongenhomespot.nl/#!album-272‘); //–>//gallery.dongenhomespot.nl/#!album-272

Dongen, 19 augustus 2015 .Het was voor de eerste keer zonnig in Dongen. De grootste leukste , vrolijkste , geelste polonaise van de wereld en omstreken kon dus gewoon doorgaan. Verder waren er natuurlijk diverse andere activiteiten in het geelste dorp van Nederland .Onze sterfotograaf Ad Hessels was bovendien in de Noordepoort , op de ‘koer ‘van Achterberg en in de Bergen .In dit album ook foto’s van Piet Eelants die ook nog even in Egypte was .Tijdens de grootste polonaise werden ook de prijzen uitgedeeld voor de geelste geelfie. Tinus en Thieu zorgden voor een onverwachte verrassing .

De grootste leukste , vrolijkste , geelste polonaise van de wereld. Dat hoorden we vandaag zeggen door een zeer enthousiaste Dongenaar. Hij zat er niet veel naast. Het was geel wat de klok sloeg , de muziek was er , het publiek was er de zon was er óók en natuurlijk de 1429 kinderen die meedoen aan de Dongense Zomerspelen waren er. Vanuit hun locaties waren ze , geel en wel naar het Wilhelminaplein gekomen. Grandioos en nooit eerder vertoond. Tinus en Thieu, die dit jaar niet officieel verbonden zijn aan de zomerspelen zorgden voor een onverwachte verrassing. Con Loomans maakte een ‘gele ‘ videoimpressie .Elly Sengers maakte de interviews.