ZOMERSPELEN DONGEN 2015 MAANDAGALBUM

Dongen. Vandaag is het maandag 17 augustus en gingen de kinderen van groep 1|2 HH trainen voor het brandweerexamen. De training was in de natuurspeeltuin van de Beljaart. Daar is volop water en zand. De groep Noorderpoort was op zoek naar naar Bjorn , samen met Bennie, Dennis de Das en alle andere kledingstukken hopen ze dat Bjorn ongedeerd is! Groep 5 | 6 waren in de ban van de Egyptische geheimen en deden een poging om de piramide te openen . Overal in Dongen én in Egypte regende het. Maar dat kon de deelnemers geen spatje schelen .De foto’s zijn van Piet Eelants ( Cambreur en Beljaart Buiten) en van Ad Hessels die bij de kleinsten bij de Noorderpoort was

<!– WriteFlash('//gallery.dongenhomespot.nl/#!album-270‘); //–>//gallery.dongenhomespot.nl/#!album-270

Foto’s : Piet Eelants en Ad Hessels

Terug naar de krant : H I E R