Duckers Parade Dongen gezellig en tóch goed weer

Maak een foto groter door een klik

Dongen, 29 juni 2014. Het was even code geel bij het KNMI ,maar twee buitjes konden geen spelbreker zijn voor dit oer Dongens gebeuren. De zevende editie van dit feestje in en rond Café-zaal De Viersprong stond weer als een huis. Een tent in dit geval. Ook rondom de tent was er van alles te doen. Een soort jaarmarkt .Maar dan het klein en bijna net zo gezellig dus. Er was voor de start van het blaasfeest nog een brunch die gesponsord door Vieya en gemaakt door de kastelein van het belendende café weer gretig werd aangezeten Tijdens de brunch kon men genieten van de Senioren Harmonie Dongen. De kinderen hadden hun speeltoestel en bezoekers werden ontbrak het aan niets. Gezelligheid , eten en drinken, Dat was het recept. De dag wordt afgesloten met voetbal en de Dongense band CoverUp!