Dongen, s Gravenmoer Klein-Dongen , Dongen-Vaart , 14 juni 2014 Voor de vijfde keer organiseerde de Oldtimerclub Dongen een weekeinde voor oldtimer voertuigen in Dongen op 14 en 15 juni. De vorige vier jaren was het tentoonstellingsterrein gelegen aan de Dorpspad. Dit jaar moest uitgeweken worden naar een terrein aan de Berkenstraat van de familie Bastiaansen. ,,Weliswaar ligt deze straat in Oosteind, maar hemelsbreed is dit nog geen kilometer van het oude terrein verwijderd. Met onze bekende wegwijzers gaan wij de route naar het terrein weer aangeven,” vertelt secretaris Eric Siemons.Het vorige grasland moest volgens de Europese regelgeving eens per vijf jaar omgezet worden naar bouwland. Vandaar dat dit terrein is omgeploegd.. Hier een filmimpressie van het lustrumfeest

Zaterdag :
//www.youtube.com/embed/9xfM5VLgwNQ?rel=0Zondag:
//www.youtube.com/embed/a5JBIpFGV_I?rel=0