Tweedehandsbeurs Voice Irene

Zondag 23 maart aanstaande organiseert gemengd koor Voice Irene een tweedehandsbeurs in de Viersprong aan de Kanaalstraat. De opbrengst van deze markt is volledig bestemd voor de viering van het 70-jarig jubileum van Voice Irene in 2015. Wij verkopen niet alleen goede, gebruikte spullen, maar ook creatieve producten en curiosa. Bovendien worden er tafels verhuurd aan mensen die zelf gebruikte spulletjes willen verkopen of doe-het-zelvers die hun sieraden, kaarten, etc. willen aanbieden. Mocht u interesse hebben om een tafel te huren (á € 15,00), dan kunt u contact opnemen met Marianne Staps, bereikbaar op telefoonnummer 0162 370840. Tafels huren is mogelijk tot 14 maart.

Wij hebben voor deze beurs al heel veel moois verzameld, maar wij kunnen nog veel meer gebruiken. Als u artikelen heeft die u niet meer gebruikt en die nog in goede staat zijn, horen wij het graag. Ook dan kunt u bellen naar Marianne Staps, telefoonnummer 0162 370840. Het is niet de bedoeling om grote meubelen, wit- of bruingoed en elektrische apparaten aan te bieden. Wij danken u bij voorbaat voor uw medewerking en wij zien u graag in de Viersprong op 23 maart.