Sint Agnes Danst

Dongen, Klein-Dongen , Dongen -Vaart , 11 november 2013. Soms hoor je kinderen wel eens zeggen dat de school saai is. ‘Nou, Mooi niet’ hoorde onze verslaggever vandaag in Dongen-Vaart. In het kader van ‘Dongen Beweegt’ stonden een aantal gymlessen in de Agnesschool in het teken van dansen. De 4de en laatste les van dit blok werd op deze maandag op een bijzondere manier afgesloten Een kleine 75 kinderen – leerlingen van groep 5 t/m 8 van de Sint Agnes school gaven een dansoptreden voor belangstellenden papa ’s en mama’s. Door het onzeker weer werd de demonstratie in sporthal ‘de Gaasjes ‘gegeven en niet op het schoolplein wat de bedoeling was. Het was daarom niet minder leuk en gezellig. En dánsen, dus bewegen, kunnen ze in Dongen-Vaart. Combinatiefunctionaris Angelique Smetsers begeleidde de danslessen en het dansoptreden. In verband met muziekrechten moest de krant er een ander muziekje onder zetten. We deden ons best…

//www.youtube.com/embed/eKc7Ir8xcIA?list=UUyyNP7Vve5UeXM8T0bAnXigTERUG NAAR DE KRANT H I E R