Wereld dansen is ontspanning door inspanning

Folklore dansgroep Dongen gaat weer met frisse moed het nieuwe seizoen in

Dongen, 18 augustus 2012. ‘De wereld komt aan je voorbij tijdens onze danslessen ‘. . . dat is een van de slogans die Folklore-dansgroep Dongen bezigt. Dat probeert deze club ook telkens weer waar te maken en met succes. Iedere les is een soort wereldreis. Muziek uit landen als Griekenland, Roemenië, Israël, Bulgarije enz. “Tijdens het dansen ben je intensief bezig. Makkelijke en moeilijke pasjes worden langzaam opgebouwd en wisselen elkaar af. Evenals langzame en snelle. Doordat je zo intensief beweegt, werk je ongemerkt aan je conditie. De vakantiekilo’s ben je zo weer kwijt.” zegt Corrie van de groep. “Ontspanning door inspanning en je bent op een leuke manier met je gezondheid bezig. Je hebt geen vaste danspartner nodig.”vult Jeanne aan.

INFO :

De lessen duren anderhalf uur en worden gegeven vanaf 27 augustus tot en met eind mei in ’t Schouw te Dongen. Er zijn drie groepen. Op maandag- en woensdag avond om 19.30uur en op dinsdagmorgen om 9.30uur.Vrijdag 24 augustus is er een gratis OPEN AVOND vanaf 20.00uur is de zaal open. Een goede gelegenheid om te komen ervaren wat het dansen precies inhoudt. Daarna starten de lessen op 27-28 en 29 augustus.Kom naar ’t Schouw voor de OPEN AVOND of voor een GRATIS PROEFLES op een van de lesdagen. INFO: Mail naar folkloredansdongen@hotmail.com of bel Corrie 06-12053268 of Jeanne 0162-317567.