Na de vakantie weer beginnen aan goed e voornemens

Weer nieuwe Zumba Gold en andere dans-cursussen in s Gravenmoer

Dongen, s Gravenmoer, 6 augustus 2012. Het is waar. Na de vakantie worden er net zo veel goede voornemens gemaakt als op 1 januari. Die overmaat van het goede leven is te zien aan het lijf en die vetrolletjes moeten gewoon weer weg Mensen uit s Gravenmoer boffen dat dorpsgenoot Corrie van Hees daar wat op gevonden heeft . “Begin de week goed en voel je fit kom kennismaken met’ Zumba Gold’ “ zegt ze en dat kan op een fijne gezellige manier bewegen op Latijns-Amerikaans en internationale muziek. Tjdens de Zumba les worden snelle en langzame ritmes gecombineerd die de spieren versterken en de conditie trainen. Verder wordt er een beroep gedaan op geheugen en coördinatie en Gold wil zeggen dat het tempo en de bewegingen zijn aangepast aan de deelnemers . Voor iedereen goed en gemakkelijk te volgen zelfs ook vanaf de stoel.

De lessen vinden plaats in de Geubel Hoofdstraat `s Gravenmoer. Op maandag 27 augustus bent u welkom s morgens vanaf 10.00 uur en . Deze eerste kennismakingsles van een uur is gratis en bij voldoende deelname iedere maandag gaat de cursus door op maandag .Info : Corrie van Hees telefoon 06-1205326 of e-mail corrievanhees54@home.nl

Wereld-dansen , Country en 50 +

Corrie is ook nog op zoek naar actieve dames en heren om gezellig gezamelijk te komen dansen.Corrie somt de voordelken graag nog even op : “Dansen is een prettige manier om fit en actief te blijven.Goed voor de conditie en om je hersenen te trainen. Daarbij is het tijdens de les heel gezellig. Prima voor de sociale contacten en na de les drinken we samen koffie .We gebruiken muziek uit verschillende landen zoals Israël , Amerika , Duitsland , Roemenië en andere landen De dansen zijn aangepast aan de deelnemers. Je hebt geen vaste danspartner nodig “ Aldus Corrie . Ze nodigt de belangstellende nvan harte uit om het eens te proberen. Deze lessen wordn ook gegeven in de Geubel en wel iedere woensdagmiddag vanaf 22 augustus van 13.45 tot 15.00 uur. De naam van deze dansgroep is DJACKO KOLO en staat onder leiding van Paula Verhagen die bereikbaar is per telefoon (315198 ) of Corrie van Hees 06-12053268