Dansen is plezier voor velen

Gezellige en feestelijk dansavond in ’t Schouw

Dongen, 4 juni 2012 . In ‘t Schouw te Dongen werd afgelopen vrijdagavond flink gedanst.In de grote zaal, die door enkele leden van Folkloredansgroep Dongen in een fleurige vlindertuin was omgetoverd, werd er gedanst op wereldmuziek uit vele landen. De dansen die vanaf september waren aangeleerd door de leden stonden op het programma, maar iedereen kon ook zijn favoriete dans van voorgaande jaren aanvragen. Ook andere verenigingen waren goed vertegenwoordigd. Met twee keer een korte pauze voor een hapje en een drankje was het een zeer geslaagde avond.

Voor diegene die er niet genoeg van konden krijgen werd er na half twaalf nog wat na gedanst.

Kennismaken

Folkloredansgroep Dongen begint nu aan de zomerstop. We beginnen weer met een OPEN AVOND op 24 augustus, waarna de lessen weer van start gaan op maandag- en woensdagavond om 19.30uur en op dinsdagmorgen om 9.30uur.Heb je zin om ook te komen dansen, kom dan kennismaken op de open avond en beleef het zelf. Folkloredansen is gezellig, ontspannend en ook nog goed voor je conditie. Je kunt gtatis meedansen op de open avond of op een van de lessen.

INFO: e.mail: folkloredansdongen@hotmail.com of tellefoon317567 of 314567