Dongen wederom op de kaart

Danseressen van L-Joy-Dance Factory uit Dongen actief en in de prijzen in Wageningen

Dongen, 1 april 2012 . LJoy Dance Factory uit Dongen is een begrip in de ‘dance wereld’ .Vandaag waren diverse disciplines en de dames ervan met vijf 5 teams actief in Wageningen . Twee teams die ’s morgen uitkwamen bij de jazz-, show- en balletklasse en 3 teams zetten in de middag elk tandje bij bij de streetdance. Jazzable, de klasse van meisje in de leeftijd van 13 tot en met 15 jaar beet het spits af en deed het enorm goed. Ze eindigden net buiten de prijzen en werden vierde helaas. Jazz it out in de klasse van 18 jaar en ouder dansten voor brons in de Landbouw universiteitsstad.

Later dansten de dames tot 12 jaar in de categorie Uncontrol, de streetdancers die thuiskwamen met de 3e prijs. New Style ( 13 tot en met 15 jaar) werd 1e en Above it (18+) werd ook 3e. Alles in een zeer sterk veld van dansers uit heel Nederland. In totaal waren dat 85 teams Deze wedstrijden zijn op nationaal niveau en altijd in de randstad, noorden of het midden van het land. Lidian de Ronde van L-Joy Dancefactory is zeertevreden : “ ( ….) we hebben Dongen weer op de kaart gezet. Al komen deze dansers niet allemaal uit Dongen, maar ook uit de regio erom heen..”. Lidian somt ook nog even de volgende activiteiten op :“Op 2de Paasdag hebben we 2 duo’s en 2 Jazzgroepen die gaan strijden in de meerpaal in Dronten. Zij kunnen zich hier nog mee kwalificeren naar het NK en zelfs naar het EK 2012” Volgens Lidian de Ronde doen er in Dronten meer dan 1000 dansers mee en ook gaat het volgens haar erg spannend worden. “Op 12 mei houdt L-Joy Dancefactory auditie’s voor deze groepen en ook willen ze graag mee gaan doen met kinderen vanaf 6 jaar volgend seizoen “ Aldus nog een enthousiaste Lidian de Ronde

Uncontrol:

Sam Verharen

Kiki van Dongen

Nenah van Eijk

Quinty Maijers

Veerle Akkermans

Beau van Loon

New Style:

Jella Nefs

Femke Meijs

Rowena Konings

Tess Peeters

Maxime vd Griendt

Above it:

Hilde Verharen

Maartje Gerrits

Britt Graauwmans

Minke Emmen

Steffi de Leeuw

Marieke Gerrits

Inge van Dorst

Jazz it out:

Dorien Sprangers

Joëlle de Ronde

Marjolein vd Nieuwenhuizen

Lizzy Bastiaansen

Anke Bastiaansen

Juliëtte Pertijs

Eva Fokkink