Oranje Comité Dongen kiest vrijwilliger(s) van het jaar

Twee oranje -knallers in de bloemetje gezet

Dongen, 24 mei 2011. Tijdens het Dongense Oranje festival en de daaropvolgende dodenherdenking zijn jaarlijks zo’n 150 vrijwilligers betrokken. Gratis ,voor nop en dikwijls met grote inzet wordt er gesjouwd , geregeld en daadwerkelijk geholpen bij 1001 dingen die voor op en na zulke dagen gewoon gedaan moeten worden. Voor hen was er afgelopen zaterdag een dank -avond georganiseerd waarin aan de hand van film, foto’s , muziek , een hapje en een drankje werd teruggeblikt op het dit jaar meer dan geslaagde feest -en gedenkdagen. Twee mensen werden zaterdag extra in het zonnetje gezet. Oranje Comité voorzitter Sjors Jochems deelde ook nog twee prijzen uit .LEES VERDER wisseltrofee , delen

De aanmoedigingsprijs was dit jaar voor Anja Hartmans, zij was dit jaar voor het eerst vrijwilliger en heeft tijdens de afgelopen editie meteen een sprong in het diepe gewaagd . Zij deed de gehele coördinatie rondom alle vrijwilligerstaken en deed dit met verve. De wisseltrofee voor de “vrijwilliger van het jaar” was voor Jan en Ine Brok. Zij delen dus de prijs , maar dat doen ze al met alles als echtpaar . Zij zijn al sinds het allereerste begin actief bij de dagen rond Koninginnedag . Een groot en lang applaus was deel van de dank en waardering .>