Veel medailles voor Jeugdleden Atledo bij Indoor van Attila in Tilburg

Op zondag 9 januari 2011 werd de tweede wedstrijd gehouden in het indoorcircuit regio 13.Er waren 5 zeer gemotiveerde pupillen en 11 enthousiaste junioren van Atledo aan de start verschenen. Bij de C-pupillen jongens deed Chuck Pols mee, en bij de meisjes Clarinda de Jong. Bij de A-pupillen meisjes Desirée Trommelen( 1e jaars) en Maxime Beverwijk (2e jaars) mee en voor de jongens Phill Pols (1e jaars A-pupil).Clarinda ging ook heel goed en werd 8e op de meerkamp. Ze behaalde een mooie PR bij kogelstoten met een afstand van 3.55 m.Chuck nam een gouden medaille mee naar huis. Hij werd 2e op de sprint met een leuke PR en bij hoogspringen evenaarde hij zijn PR op 0,95 cm en werd ook hiermee tweede. Bij kogelstoten haalde hij een nieuwe PR en werd hij 1e . Desirée werd 5e in haar categorie. Haalde geen PRs, maar scoorde heel goed in de wedstrijd. Bij hoogspringen ging ze over de mooie hoogte van 1.00 m. Maxime Beverwijk liet iedereen zien hoe je de techniek van sprinten eigenlijk moet uitvoeren en zette een mooie tijd neer, goed voor een PR. Ook het kogelstoten lukte goed. Helaas net naast de prijzen, maar een mooie 4e plaats. Phill wilde die mooie sprint nadoen en haalde hiermee een mooie PR en werd hiermee tweede. Bij hoogspringen werd hij gedeelde 1e en met de kogel stootte hij een mooie nieuwe afstand en dat leverde hem een PR op.. Na alle onderdelen bleek alles goed te zijn voor de gouden medaille.

Junioren

Bij de junioren waren er verschillende deelnemers. Bij de D-junioren 1e jaars deden Scott Pols mee en Quirijn van Dongenen bij de 2e jaars waren Lekan Dalenberg, Niels Verheugd en Glenn Pols van de partij. Voor de C-junioren Sybren Altena en Cas van Eersel.Quirijn streed een goede strijd en sprong 1.05 m hoog, waarmee hij zijn PR evenaarde. Bij het kogelstoten ging het wat minder deze keer.Scott nam de ontving de zilveren medaille. Hij scoorde een nieuw record bij kogelstoten met 6.75m. Mede door de snelle tijd op de sprint werd hij 2e. Hij nam voor het eerst deel aan het onderdeel horden en werd hiermee 4e.Dominique liep ook een nieuwe PR op de sprint. En had een nieuwe PR met hoogspringen door 1.15 m hoog te springen. Ook horden gingen goed. Glenn wilde een flinke PR bij het kogelstoten halen. Dat lukte hem wel, maar doordat het verkeerd in de scores verwerkt werd, leverde het hem minder punten op. Op alle onderdelen ging het toch best goed en werd 5e. Het onderdeel horden 40 m was voor alle junioren nieuw en leverde PR’s op. Niels ging als een speer en werd 4e. Hij liep een nieuwe tijd op de sprint en stootte de kogel naar een nieuw record voor hem. Bij het onderdeel horden ging hij supersnel en werd hij 2e.Lekan werd op alle onderdelen 1e en sprong als laatste nog over de hoogspringlat. Hij verbeterde hiermee zijn Nederlands Record naar een hoogte van 1.55m. Ook met horden ging het heel goed en werd ook hiermee 1e. Hij ontving de gouden medaille. Met dit laatste onderdeel gaat hij proberen om op de Nationale CD spelen een goede plaats te behalen.

Nog meer medailles

Meike Haarbosch werd 3e op de meerkamp en ontving de bronzen medaille. Ook bij horden ging het heel goed en werd ook hiermee 3e.Sybren had niet helemaal zijn dag en behaald geen PR’s, maar de gezelligheid was er niet minder om. Presteerde toch goed en werd 6e op de meerkamp en bij de horden 5e.Cas van Eersel stoot de kogel naar een recordafstand van 11.29 meter en liep een hele snelle sprinttijd. Goed voor een bronzen medaille. Horden ging hem nog beter af en werd 2e.Menno van Eersel en Mark Schellekens waren de enige twee deelnemers bij de B-junioren 2e jaars. Ze deden het beide erg goed. Mark liep een zeer snelle tijd op de sprint van 5.82 sec en Menno deed het hem bijna na met een tijd van 5.96 sec. Bij horden liep Mark een tijd van 6.52 sec. Dat deed niemand vandaag op de wedstrijd hem na. Menno liep eveneens een zeer snelle tijd. Van 7.44 sec.