Laatste nieuws

Saboteur blijkt Harry de Knipper

ZOMERSPELEN TV WEER IN DE LUCHT MET BEELD EN GELUID

Dongen, 25 augustus 2010. Sinds deze middag is Zomerspelen TV weer in lucht. Het beeld is weer in kleur en HD en ook het stereogeluid is weer over te horen . Zelfs buiten Dongen is de ontvangst van deze populaire Dongense zender weer optimaal . Deze morgen werd Dongen opgeschrikt door een brutale daad van een tot vanmiddag toe onbekende schurk die niets anders kwijt wil dan dat hij ‘in opdracht ‘handelde. De dader is in zijn kraag gegrepen en op veelvuldig en luidruchtig verzoek van 1780 kinderen , ouders, opa’s en oma’s afgevoerd. Iedereen blijkt nu erg opgelucht te zijn dat de zender weer bekeken kan worden .Ook via de speciale Zomerspelenbijlage van deze krant kan worden doorgeschakeld naar deze immens populaire televisiezender .Elke avond produceert Zomerspelen TV kijkcijferkanonnen .

Harry de Elektricien

Nog voor de boef gevangen werd kwam precies op tijd de vanmorgen bestelde elektricien aan die de doorgeknipte zendkabel die de verbindingen met de grote zendmast moet waarborgen , moest repareren. De elektricien werd daarmee geholpen door de gevonden gele stukjes kabel die her en der in Dongen werden gevonden waren door de kinderen. Zij verzamelden zoveel materiaal dat de grote kabel in een voor Harry de Elektricien recordtijd kon worden gerepareerd . Terwijl iedereen lekker zat te picknicken presteerde Harry werk van grote kwaliteit . Er waren wel wat forse ingrepen voor nodig om beeld en geluid weer terug te krijgen. Uiteindelijk lukte dat met een laatste stukje gele draad dat werd gevonden door iemand van groep 58 . Vanavond kunnen alle vandaag opgenomen programma´s gewoon worden uitgezonden. Dat zal gebeuren na het drukke avondprogramma van de zomerspelen . Dan ook doet deze krant nog verslag van de dingen van deze dag .