GROTE DEELNAME AAN

ZOMERSPELEN DECORROUTE

Dongen, 22 augustus 2010. Aan de jaarlijkse en dus traditionele decorroute langs de diverse zomerspelenlocaties deden weer vele Dongenaren mee deze zondag. Woorden van lof waren niet van de lucht en de nog grotere grote kinderogen waren opvallend . Vele namen een voorproefje op dat wat komen gaat en de voor-verhalen waren al spannend . Tegelijk werd ook naar de dreigende wolken gekeken die zondag al niet veel goed voorspelden. Wel werd wat dat betreft moed getapt uit de voorspelling van de zomerspelenweek. Volgens het KNMI én Piet Paulusma was de kans op flinke regenbuien zondag het grootst, maar tijdens de decorroute was daar weinig van te merken. Tijdens de zomerspelenweek is er elke dag dag wel een buitje met de nadruk op ‘tje’ voorspeld .Met iets lagere temperaturen niet het échte ideale zomerspelenweer , maar er is altijd hoop en is er niets zo veranderlijk als juist het weer. De organisatie heeft bovendien een bijzonder interessant slecht -weer-programma samengesteld .Alles bij elkaar is een gezellige , vrolijke en plezierige zomerspelenweek week voor iedereen gegarandeerd.

bekijk fotoalbum 1( Rinus) bekijk fotoalbum 2 ( Marga)