BOUW VAN SPECIAAL ZS HOSPITAAL NOG DEZE WEEK GEREED

Dongen, 16 augustus 2010. Op het plein van de basisschool ‘De Vlinderboom’ verschijnt deze week nog een ziekenhuis . Het eerste bouwmateriaal is afgelopen zaterdag aangevoerd . Saillant detail bij deze aanbesteding is dat niet Vieya de opdrachtgever is van deze gezondheidsvoorziening maar de overkoepelende organisatie ‘ De Dongense Jeugdraad ‘die in Dongen ook de jaarlijkse zomerspelen organiseert

Ziekenhuis houdt zondag al ‘ open dag ‘

Op de foto is al een beeld te ontwaren van dit hospitaal. De aannemer zet alles op alles om het gebouw aanstaande zondag 22 augustus als de bouwplaats wordt opgesteld voor doctoren en vooral psychiaters ook daadwerkelijk klaar te hebben . Maandag al worden de eerste patiënten verwacht . Ook het Dongense publiek mag een kijkje nemen aan de buitenkant van het ziekenhuis op voorwaarden dat ze tenminste één geel kledingstuk in de gele kleur aanhebben . Één inzetje in de foto toont aan hoe stevig en veilig wordt gebouwd. In het andere inzetje ziet u de architect in gesprek met de uitvoerder en een echte stoere bouwvakker.>