Dongen, 6 augustus. Bijna is het zover. Als Dongen helemaal geel is gekleurd is er ook weer de jaarlijkse decorroute. Deze keer op zondag 22 augustus .De decorroute van de Zomerspelen is zeker de moeite waard om ‘te doen . De hele werkweek hebben vrijwilligershard gewerkt aan de decors voor de Zomerspelen. Het is zeker de moeite waard om deze te gaan bekijken en dat kan al op zondagochtend. De decorroute is van 10 tot 12 uur.

Op de volgende locaties zijn de decors te bewonderen: op het plein van basisschool De Vlinderboom, (groep 7/8 en de brugklas), Cambreurcollege gebouw A (groep 5/6), basisschool de Sint Jan (groep 3/4), basisschool Heilig Hart (groep 1/2 HH) en basisschool Noorderpoort (groep 1/2 N). Tijdens de decorroute zullen er ook weer vlaggen, dvd’s en boeken worden verkocht. Dongen moet dus van de leiding van de Zomersplelen nóg geler worden >