Dongen 3 augustus 2010 .In verband met het 50-jarig jubileum van de Zomerspelen in Dongen heeft zimniak.com | digitalemediaproducties het initiatief genomen om een speciale documentaire te maken. Met kijkjes achter de schermen, interviews met enkele bestuursleden en vrijwilligers van het eerste uur en een “reality -beeld” van de huidige generatie krijgt de kijker een pakkend beeld van dit voor opmerkelijke en unieke jaarlijkse evenement. De documentaire zal worden aangeboden aan Stichting Dongense Jeugdraad en zal voor volgende generaties digitaal bewaard worden in het filmarchief van de Gemeente Dongen.Voor deze filmproductie zijn wij op zoek naar een spontaan en expressief kind in groep 1/2 van de Zomerspelen.

Hoofdrol

Het is de bedoeling dat de uw kind gedurende enkele momenten tijdens de Zomerspelenweek gefilmd wordt. Deze rol vormt de rode draad door de film. De eerste opnames vinden plaats op dinsdag 24 augustus 2010 bij u aan huis (opstaan/ontbijt).Wilt u als ouders en kind een bijdrage leveren aan een speciale documentaire over 50 jaar Zomerspelen, meld u dan aan door een mailtje te sturen naar zomerspelencast@zimniak.com Stuur in ieder geval een recente foto van uw zoon of dochter mee en omschrijf in een paar woorden of zinnen waarom onze keuze juist op uw kind zou moeten vallen.Uiterste aanmeldingsdatum is 14 augustus 2010. U ontvangt altijd bericht, dus ook als uw zoon of dochter niet is geselecteerd.<